HOROR U NOVOM SADU! Mladića napao nožem u kafiću i isekao mu arteriju! UMALO ISKRVARIO!

Autor: Blic, Republika

Hronika

07.01.2021

10:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Brutalan obračun!

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ

Mladić (26) je povrđen sinoć oko 20 sati u Novom Sadu kada ga je godinu dana stariji D. R. kako se sumnja, izbo nožem u jednom kafiću.

Mladić je uboden u nogu i isečena mu je arterija pa je intenzivno krvario. Na lice mesta za svega tri minuta stigle su ekipe policije, a poveđenom su pripadnici patrola i građani odmah podvezali ranu i tako ga spasili do dolaska hitne pomoći.

Hitna pomoć je na lice mesta izašla u 20.25 po pozivu policije, a mladića su nakon ukazane pomoći prevezli na odeljenje reanimacije KCV na dalju dijagnostiku i lečenje, saznaju reporteri NS Uživo od doktora Zorana Krulja, portparola hitne pomoći.

Na licu mesta vidljivi su bili i tragovi krvi.

- U Urgentni centar KCV primljen je pacijent S. M. 1994. godište sa ubodnim ranama u predelu trbuha i leve natkolenice. Nakon stabilizacije vitalnih funkcija, imedijentne dijagnostike indikovano je hitno operativno lečenje - saznajemo iz PR službe KCV

Osumnjičeni poznat policiji

Osumnjičeni je uhapšen svega 100 metara od lica mesta u Ulici Vladike Ćirića i navodno je odranije poznat policiji.

-  Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu uhapsili su D. R. (26) odmah nakon što je, kako se sumnja, na Novom naselju, zadao više uboda nožem dvadesetšestogodišnjem Novosađaninu.

D. R. je pokušao da pobegne sa lica mesta, ali je brzom intervencijom policije uhapšen, a pronađen je i nož kojim je, kako se sumnja, povredio mladića koji je hospitalizovan u Kliničkom centru Vojvodine.

 
U saradnji sa nadležnim javnim tužilaštvom, policija intenzivno radi na utvrđivanju svih okolnosti ovog događaja, stoji u saopštenju Policijske uprave Novi Sad.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading