NAJMOĆNIJI ČOVEK CRNOGORSKOG PODZEMLJA: Brano Mićunović je dugo bio NEDODIRLJIV, a tome svedoče i ove DVE izreke!

Autor: Kurir, Republika

Hronika

06.01.2021

21:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikšićanin Brano Mićunović (60), koji je danas uhapšen u Budvi, već duže vreme važi za nedodirljivog i kontroverznog crnogorskog biznismena, a kakva je njegova reputacija svedoči i to što je ušao u moderne narodne izreke.

RepublikaFoto: facebook.com/Legende devedesetih
Brano Mićunović

Pre nego što su svi pričali o škaljarcima i kavčanima Crnom Gorom, a i šire govorilo se “Kuda Zeta rijeka teče? Ona teče kuda Brano reče!”.

Pojedini poznavaoci društvenih prilika u Crnoj Gori Mićunovića označavaju kao gospodara Crne Gore iz senke koji ima svoju “vojsku”. Tvrdili su da je opasan i da se bez njegovog odobrenja ne može završiti nijedan ozbiljniji posao iz sive zone i da njegovo ime ne treba ni pominjati.

O tome svedoči još jedna izreka koja se odomaćila u narodu: “Nema kralja nema Tita, sad se ođe Brano pita”.

Podsećamo, danas je celim regionom odjeknula kao bomba vest o Mićunovićevom hapšenju. On je lišen slobode u okviru kompleksa hotela “Splendid”, gde se nalazi i jedna od njegovih kockarnica, zajedno sa još nekoliko telohranitelja. Tom prilikom pronađena su dva pištolja i određeno mu je zadržavanje do 72 sata.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading