ISTRAGA TAPKA U MESTU! Nemačka policija još traži ubicu Mire Kostov iz Babušnice! Jedno zaista ZBUNJUJE, a svi se pitaju i gde joj je sin!

Autor: Informer, Republika

Hronika

05.01.2021

11:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mira Kostov (66), državljanka Nemačke rodom iz sela Rakite kod Babušnice, nasmrt je pretučena 28. decembra u svojoj kući u Minhenu!

RepublikaFoto: Printskrin/youtube
Mira Kostov

Nemačka policija sumnja da je još uvek nepoznati provalnik upao u Mirinu kuću, razbivši prozor, pa joj je palicom smrskao lobanju.

Obavljen je uviđaj, ali nije poznato šta je ukradeno iz Mirinog doma.

 

Telo našla cimerka


Prema pisanju nemačkih portala, zločin je otkriven 28. decembra, oko 21 sat, kada je Mirina cimerka pronašla telo nesrećne Srpkinje u kuhinji, u lokvi krvi.

- Tokom istrage utvrđeno je da je neko razbio prozor na kući koji je okrenut ka bašti i tako se ušunjao u kuću. Verovatno je provalnik naleteo na Miru u kuhinji, pa ju je nasmrt pretukao palicom - navodi portal "Bild".

Nakon zločina ubica je odneo sa sobom krhotine od razbijenog stakla kako bi sprečio forenzičare da pronađu njegove otiske i DNK tragove. 

Izdavala sobe

O Mirinom životu nema puno podataka u nemačkim medijima. Preneli su da je rođena u Rakiti, u Srbiji, ali da je veći deo života provela u Minhenu. Imala je svoju kuću u kojoj je živela sa cimerkom, a povremeno ju je posećivao sin. Povremeno je izdavala sobe ljudima iz zemalja bivše Jugoslavije kada bi došli u posetu Nemačkoj. U trenutku zločina, međutim, te sobe nisu bile izdate.  

- Istraga je i dalje u toku. Nemačka policija je pozvala sve građane koji imaju bilo kakve informacije o Miri Kostov ili su bili u kontaktu sa njom da im se jave. Pored toga, saslušane su i njene komšije kako bi se utvrdilo da li su oni kobne noći videli nekog sumnjivog u njihovom kraju - saopštili su iz policije grada Minhena.

Prema nezvaničnim saznanjima nemačkih medija, komšije su ispričale policajcima da su u ponedeljak, 28. decembra, oko podneva videli kako kulja dim iz jedne od pomoćnih prostorija Mirine kuće.

 
- U to vreme videli su Miru u njenom dvorištu, bila je sa sinom. Nakon toga je niko više nije video živu, a niko ne zna gde je njen sin i da li zna šta se desilo te večeri - pišu portali u Nemačkoj.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading