POD VELIKIM STRESOM! Evo šta kaže otac devojčice koju je oteo i zlostavljao "Malčanski berberin" o njegovoj doživotnoj kazni!

Autor: Espreso, Republika

Hronika

05.01.2021

10:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ninoslavu Jovanoviću, poznatijem kao Malčanski berberin, danas je izrečena presuda.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Robert Karimanović

Jovanović, koji je uhapšen 05. januara 2020. godine nakon 17-dnevne akcije u kojoj je učestvovalo oko 800 policajaca, pripadnika snaga bezbednost i dobrovoljaca, jer je oteo i zlostavljao maloletnu M.K. danas je dobio doživotnu robiju.

Robertom Karimanović, otac devojčice koju je Jovanović zlostavljao rekao je da mu je pao "kamen sa srca". 

 

 

- Malčanski berberin je zaslužio ovu kaznu. On je prestupnik i treba da odgovara za ovo što je uradio. Očekivao sam da će dobiti doživotnu, ali nisam bio siguran. Pod stresom sam, ali je pravda zadovoljena. Takođe, posebnu zahvalnost dugujemo i Igoru Jurić koji je pokrenuo priču o Tijaninom zakonu, mislim pre svega za doživotnu kaznu onih koji ovako postupaju prema deci. Pao mi je kamen sa srca, konačno je došao kraj ovoj agoniji - rekao je Robert Karimanović.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading