MLADIĆ "AUDIJEM" U NIŠU POKOSIO DVOJE PEŠAKA: Nije im bilo spasa

Autor: Telegraf, Republika

Hronika

04.01.2021

22:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Devojka je odletela preko ograde vodovoda, a muškarac je kasnije preminuo u bolnici.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Foto: Ilustracija

Devetnaestogodišnji N.S. koji je večeras izazvao stravičnu saobraćajnu nesreću u Nišu kada su poginule dve osobe je Beograđanin, koji je u Niš došao u goste kod rođaka.

Kako prenose mediji, on je večeras oko 20.40 sati krećući se vozilom "audi" Bulevarom Medijana velikom brzinom, izleteo sa kolovoza na trotoar i pokosio dvoje pešaka. Od siline udarca jedna devojka je preletela ogradu niškog vodovoda, i ostala na mestu mrtva. Ona još nije identifikovana, dok je druga žrtva udesa četrdesetosmogodišnji D.I. koji je preminuo u niškom Kliničkom centru.

Prema prvim informacijama, vozač "audija" nije bio u alkoholisanom stanju pa se pretpostavlja da je stravičnoj nesreći kumovao i klizav kolovoz jer jaka kiša u Nišu od jutros pada bez prestanka. Zbog lošeg vremena na trotoaru koji je istovremeno i biciklistička staza, nije bilo mnogo ljudi kao što je uobičajeno, pa je izbegnuta mnogo veća tragedija.

Uviđaj na mestu nesreće i dalje traje, na terenu je više vozila saobraćajne policije a traka u kojoj je došlo do udesa blokirana je sa dva policijska automobila. Saobraćaj se sa Bulevara Medijana preusmerava preko parkinga tržnog centra na Bulevar cara Konstantina.

Policija je potvrdila da je došlo do saobraćajne nesreće i da se utvrđuju sve okolnosti ovog događaja.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading