BIO JE U VEZI SA STANIJOM, A ZBOG SORAJE JE PREBIO POZNATOG FUDBALERA: Evo ko je opasni MMA borac koji je razlupao restoran na Kopaoniku

Autor: Blic, Republika

Hronika

03.01.2021

20:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ima debeo policijski dosije zbog raznih krivičnih dela.

RepublikaFoto: printsrin/TV Pink
Dušan Panajotović

Dušan Panajotović, džudista i ultimat fajter koji je uhapšen na Kopaoniku jer je sinoć tamo lomio inventar jednog restorana u hotelu, i ranije je hapšen i osuđivan zbog raznih krivičnih dela.

Panajotović je dugi niz godina poznat organima reda, a njegov dosije prilično je dugačak - od nasilničkog ponašanja i iznude do pokušaja ubistva. Ali krenimo redom...

Pokušaj ubistva ispred noćnog kluba

Pre šest godina, tačnije 2015., Panajotović je uhapšen zbog pokušaja ubistva Valjevca Sanjina Štilića početkom marta te godine u Beogradu. On je nakon ovog incidenta pobegao, ali je nakon višemesečnog skrivanja po regionu pronađen. Za njim je tada bila raspisana i poternica, a sumnja se da je imao mnogo saradnika širom regiona kod kojih se i skrivao.

Čim su operativci dobili informaciju da se osumnjičeni vratio u Beograd, on je uhapšen i to u jednom kafiću na Senjaku. Tada je bio u društvu sa drugom i atraktivnim devojkama.

Ovo nije bio prvi put da je Panajotović povezivan sa srpskim starletama, budući da je ranije bio u ljubavnoj vezi sa rijaliti zvezdom Stanijom Dobrojević, a dovodio se u vezu i sa starletom Sorajom Vučelić.

RepublikaFoto: Instagram/printscreen
Stanija Dobrojević

Inače, pucnjavi u kojoj je ranjen Sanjin Stilić, prethodila je tuča između ranjenog i njegovih prijatelja sa drugom grupom neidentifikovanih osoba ispred jednog prestoničkog noćnog kluba u Beton hali. Panajtović je navodno u jednom trenutku izvukao pištolj i pucao u mladića iz Valjeva, koji je pogođen u stomak. On je s teškim povredama prevezen u Urgentni centar, a lekari su srećom uspeli da mu spasu život.

Krajem 2017. odlukom Višeg suda u Beogradu osuđen na četiri godine robije zbog ranjavanja. Nakon toga mu je izrečena jedinstvena kazna od 7 godina. Međutim, Apelacioni sud u Beogradu ukinuo je tu presudu 2018. godine.

U obrazloženju odluke navodi se da je prvostepena presuda zasnovana na bitnim povredama odredbi krivičnog postupka budući da je izreka nerazumljiva, protivrečna sama sebi, a razlozi presude su protivrečni izreci.

Tukao pevačicu i fudbalera

Panajotović je često upadao u incidentne situacije, a u žižu javnosti dospeo je nakon što su pojedini mediji objavili da je u jednom beogradskom klubu išamarao pevačicu Gogu Sekulić, kojoj je od udaraca pukla bubna opna. Zbog ovog incidenta, Panajotović je bio i uhapšen, ali je Sekulićeva kasnije porekla da je bila žrtva šamaranja.

RepublikaFoto: instagram.com/sorajavucelic
Soraja Vučelić

Batine od Panajotovića, kako su mediji pisali, dobio je i poznati fudbaler Vladimir Volkov, s kojim se navodno sukobio na jednom splavu, i to zbog starlete Soraje Vučelić. Mediji su tada preneli da je incident izazvao Volkov jer je "dosađivao" Vučelićevoj, kojoj je potom "u pomoć pritekao" Panajotović.

Otmice, droga i pucnjava kod stadiona

Prema ranijim podacima MUP-a Srbije, Panajotović je bio član organizovane kriminalne grupe čiji su članovi planirali ili izvršili više krivičnih dela - otmice, nedozvoljenu proizvodnju, držanje i stavljanje u promet opojnih droga, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Ta grupa učestvovala je 2010. godine u otmici nekadašnjeg vlasnika beogradskog splava "Pirana" V. P.. Od njega su, navodno, tražili 50.000 evra na ime odštete zbog ranjavanja njihovog prijatelja Milorada Raduškog (34) iz Beograda (takođe učestvovao u otmici) na splavu oštećenog.

Pored ovoga policija je Panajotovića dovodila i u vezu sa poslovima obezbeđivanja lokala u prestonici, kao i sa trgovinom narkotika. Te sumnje međutim nisu potkrepljene materijalnim dokazima, pa nije ni optužen, dok je na sudu oslobođen optužbe za iznudu novca.

Na Panajotovića je pucano početkom 2009. u blizini stadiona Čukaričkog u Beogradu, ali napadači još nisu uhapšeni. Njegovo ime se dovodilo u vezu i sa raznim kriminalnim aktivnostima u gradovima na jugu Srbije, ali ni te sumnje nisu dobile epilog na sudu.

 

Razlupao restoran na Kopaoniku

Poslednji u nizu incidenata je bio onaj sinoć na Kopaoniku zbog kojeg je uhapšen. Do incidenta je došlo jer Panajotovića konobar restorana nije hteo da usluži. On se nakon kraće rasprave sa osobljem restorana, razbesneo i polupao stolove i ostali inventar u restoranu. Utvrđeno je da je bio po dejstvom alkohola, a njemu je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Raški.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading