"REPUBLIKA" NA MESTU EKSPLOZIJE U BEOGRADU: Komšije PRESTRAŠENE, sumnja se na OBRAČUN KLANOVA!

Autor:

Hronika

03.01.2021

16:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U toku prethodne noći u dvorište restorana "Ćošak" u rakovačkom naselju Kanarevo brdo bačena je bomba ili neka druga eksplozivna naprava.

RepublikaFoto: e-stock/P. JOVANOVIĆ
Foto: Ilustracija

Iako nije pričinjena velika materijalna šteta, budući sa su u manjoj meri oštećena dva automobila parkirana ispred restorana, stanovnici ovog, inače prilično mirnog kraja, postali su uznemireni nakon što ih je u toku noći trgla eksplozija. Policija je jutros izvršila uviđaj na licu mesta na poziv građana i vlasnika restorana, ali zbog istrage nisu želeli da saopšte detalje nemilog događaja. 

Reporteri Srpskog telegrafa su po saznanju za eksploziju posetili Vukasovićevu ulicu u kojoj se sve i odigralo, ali ispred restorana više nije bilo ni traga od eksplozije, dok su komšije prepričale svoja zapažanja.

- Vidite, nema ničega ispred restorana. Kažu da su dva malo oštećena auta jutros rano sklonjena. U pola noći nas je probudila  eksplozija, ali kroz prozor nisam ništa mogao da vidim. Ja sam na prvom spratu, možda su sa veće visine nesto uočli - rekao je vremešni komšija Radoje. Jedan sredovečni muškarac koji se sinom zaustavio preko puta restorana da osmotri situaciju izrazio je sumnju da je eksplozija bila znak upozorenja vlasnicima restorana. 

- Počeli su obračuni mafijaša svuda po gradu i mislim da je ova bomba bila namenjena kao opomena sinu vlasnice restorana. On je opasan čovek i poznat je policiji po ranijim ekcesima. Plašimo se za svoju bezbednost i da neko od nas nevin ne strada u obračunu, da tako kažem, loših momaka - prilično uplašeno svedoči komšija, a onda dodaje da misli da je " meta napada" sada negde u inostranstvu. 

U restoranu su negirali da se eksploziia i dogodila, a njihovi susedi kažu da kriju jer su svesni kome je bila namenjena bomba. Mi smo i putem telefona pokušali da dobijemo neki komentar iz restorana. 

- Ne, mi ništa nismo zatekli i nemamo pojma o bilo kakvoj eksplozjji.  Danas 
 radimo najnormalnije - rekao je muškarac koji se javio na telefon ugostiteljskog objekta kod kojeg je u toku noći bačena eksplozivna naprava. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading