Policija UAHPSILA Crnogorca zbog tuče na Kopaoniku!

Autor: Telegraf, Republika

Hronika

02.01.2021

08:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Istraga se nastavlja!

RepublikaFoto: Republika
Foto Ilustracija

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Raški uhapsili su državljanina Republike Crne Gore S. K. (1982) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo učestvovanje u tuči.

On je, kako se sumnja, noćas u jednom ugostiteljskom objektu na Kopaoniku, učestvovao u tuči u kojoj su tridesetsedmogodišnji muškarac iz Vranja i tridesetogodišnji hrvatski državljanin zadobili teške telesne povrede.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Raški.

Podsetimo, u obračunu je, prema nezvaničnim informacijama učestvovao i Josip Kerum (30), rođak poznatog hrvatskog političara i biznismena, između ostalog i bivšeg gradonačelnika Splita Željka Keruma.

Njegovo društvo se navodno potuklo sa grupom Crnogoraca. Josip i jedan njegov drug iz Srbije prevezeni u KC Novi Pazar razbijenih glava.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading