KO BI PAO NA NJIHOVE SUZE?! Nasilnice iz Aranđelovca ŠOKIRALE IZJAVAMA na saslušanju

Autor: informer.rs

Hronika

11.11.2017

08:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dve učenice prvog razreda Tehničke škole "Mileta Nikolić" iz Aranđelovca koje su prebile drugaricu B.N. (15), na saslušanju u školi i policiji rekle su da nisu imale nameru da povrede drugaricu iz razreda i da su se samo igrale rijalitija?!

RepublikaFoto: pixabay.com
Maloletnice sa drugovima tukle devojčicu po uzoru na rijaliti/Foto: Ilustracija

Kako su navele, nakon što su shvatile posledice svog dela, "iskreno se kaju zbog onoga što su učinile".

Male nasilnice su na saslušanju rekle da su samo želele da oponašaju konfliktne situacije iz rijaliti programa.

- Svi smo bili frapirani kada smo slušali njihovu priču. Pričale su da ih je B. N. vređala preko Fejsbuka i da nisu znale kako tome da stanu na put. Opominjale su je, pretile, a onda im je, kako su rekle, nekako bilo logično da po ugledu na rijaliti programe preuzmu stvar u svoje ruke.

Priznale su da nisu očekivale da će stvari otići toliko daleko. Kako su rekle, želele su samo da zaplaše svoju drugaricu. Na kraju su kroz suze rekle da se istinski kaju - kaže izvor Informera detaljno upoznat sa saslušanjem maloletnica iz Aranđelovca.

Protiv njih se vodi istraga zbog nasilničkog ponašanja, a sankcija za ovo delo krivično delo kod mlađih maloletnica je izuzetno blaga.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading