Šok tvrdnje Predraga Koluvije potresaju državne organe i pokreću istrage: Iz MUP su mi tražili 300.000 evra

Autor:

Hronika

29.12.2020

20:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Suđenje Predragu Koluviji organizatoru kriminalne grupe koja se tereti da je od 2016. godine do novembra prošle godine, na sofisticiran način, uz pomoć državnih službenika iz bezbedonosnih struktura, gajila opojnu drogu , nastavljeno je njegovim dvodnevnim iznosenjem odbrane.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Predrag Koluvija

Osim što je uzdrmao javno mnjenje svojim tvrdnjama da su pojedinci iz MUP-a vršili pritisak na njega da prizna da je prljave poslove vodio u ime rođenog brata predsednika Srbije , većinski vlasnik poljoprivrednog gazdinstva "Jovanjica "je naveo da je Tužilaštvo preko Saše Drecuna takođe skoro pa iznuđivao pojedine odgovore od njega i devetorice optuženih za pripadnost istoj kriminalnoj grupi.
Koluvija je negodovao zbog prenosenja njegovih navoda u pojedinim medijima, a koje je  izrekao pred sudom u ponedeljak. U isti mah izneo je nove optužbe protiv pojedinaca iz policije, ne negirajući da ima moćne prijatelje, čak i među ambasadorima. 

- Proglašavaju me državnim narkodilerom, ali ne pišu o policajcu koji se slika na "Jovanjici" sa cvetom kanabisa a na ruci mu sat od 20.000 evra! Ne pišu da su mi tražili iz MUP-a da im obnovim vozni park sa  300.000 evra, to njima nije informacija. Bio sam im do hapšenja perspektivni mladi čovek, da bi me sada pretvorili u čoveka u bankrotu. Postoji plan da se ovim postupkom ugrozi bezbednost Srbije i da se dezavuišu srpske službe bezbednosti. Ja sam na meti samo zato jer su kod mene dolazili političari i ambasadori  - rekao je Koluvija. 

U nastavku, on je istakao da se nalogodavac montiranog slučaja i dalje dobro skiva.

Neobična odbrana: Hteo sam da pravim pivo od osušenih cvetova konoplje, a oni me nazvali narko dilerom

Koluvija tvrdi da se tek od proleća 2019. godine  bavio uzgojem industrijske konoplje, ističući da to nije indijska konoplja, odnosno . Za osušene biljke pronađene na imanju, koje su prema optužnici piše da je 650 kilograma marihuane spremne za prodaju, Koluvija kaže da je u pitanju cvet biljki osušio za pravljenje čaja, od kog je kasnije nameravao da prizvodi pivo, dok za ostale pakete marihuane, pronađene u magacinu kompanije, tvrdi da su biljni otpad, koji nije uništen na vreme.

- Da mi je samo znati ko diriguje policiji i tužilaštvu da nam ovako montiraju lažni proces- pitao se javno prvi čovek "Jovanjice" koji je uhapšen na auto- putu u  automobilu sa rotacijom, a kod sebe je imao policijsku značku i četiri mobilna telefona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading