ŠOK! Koluvija odbacio sve optužbe za drogu, a tvrdi da je "Jovanjica" montirana: Slikali su moje smeće i rekli da je droga!

Autor:

Hronika

28.12.2020

14:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U nastavku suđenja Predragu Koluviji, vlasniku poljoprivrednog gazdinstva "Jovanjica" u Staroj Pazovi gde je krajem prošle godine zaplenjeno oko četiri tone opojne droge, prvooptuženi je negirao krivicu po svakoj tački optužnice.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Predrag Koluvija

U višečasovnomn izaganju koje je teško bilo pratiti budući da je govorio je veoma brzo, Koluvija je tvrdio da ga Tužilaštvo za organizovani kriminal neosnovano tereti za uzgoj marihuane zajedno sa još devetoricom njegovih saradnika. 

- Za sve smo imali neophodne dozvole nadležnih ministarstava i MUP i svi ostali su bili obevešteno šta se radi u "Jovanici". Imali smo sve neophodne sertifikate. Osporavam sve iz optužnice, osim mojih ličnih podataka, a i tu ima grešaka. Ova optužnica je montirana. Razne interesne grupe stoje iza ovog, a cilj je da se konspirišu nase službe bezbednosti - rekao je većinski vlasnik "Jovanjice".

On je zamolio sudiju da ga ne prekida tokom izlaganja, odnosno da ga ne opominje kada bude pominjao uticajne ljude iz bezbednosnih struktura ili vlasti jer to čini u svrhu dokazivanja nevinosti. Koluvija je izneo brojne primedebe na rad policije i na sve zapisnike koji su sačinjeni u Jovanjici. 

RepublikaFoto: Printskrin/RTV Stara Pazova
Jovanjica

-Oni su slikali, i to namerno crno-belo naše smeće, odnosno otpatke od sušenih biljaka kao da je opojna droga. Pri tom su mi nestale biljke, ukradene su i to u vredenoj količini - istakao je Koluvija. 

U toku iznošenja odbrane, prvooptuženi se osvrnuo na trenutak hapšenja , na auto-putu, kao i posle na saslušanju navodeći da su mu se policijski službenici podsmevali, te da su mu rekli mu da zove tadašnjeg ministra policije Nebojšu Stefanovića. 

 

 

- Kad smo došli u stanicu, policajci su bili dosta neprijatni, maltene su se podsmevali i imali su neke interne fore između sebe. U jednom trenutku. jedan od prisutnih policajaca rekao mi je da zovem Nebojšu Stefanovića dok još mogu. Ne znam šta je to trebalo da znači jer ja nisam prijatelj s njim - rekao je Koluvija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading