Detalji pucnjave u Vrčinu: Policija razbila žurku, pucač naoružan do zuba a kod pevača ŠOK!

Autor:

Hronika

28.12.2020

08:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Noćas je policija dobila poziv od građana Vrčina koji su prijavili pucnjavu iz vatrenog oružja, gde kada su policijske patrole došle na lice mesta u kući zatekle čak 54 mladih osoba koje su proslavljale rođendan i kršile sve epidemiolške mere.

RepublikaFoto: Tanjug/Edib Tahirović
Foto: Ilustracija

Na licu mesta pronađeno je 9 pištoljskih čaura i jedna kesica sa drogom. Kod 29-ogodišnjeg Aleksandra S. koji je bio gost proslave pronađen je pištolj sa izbrisanim registarskim brojem a u u njegovom automobilu čak 21 metak.

Sumnja se da je Aleksandar S. upravo taj muškarac koji je ispalio veći broj metaka u vazduh. Njemu je određeno zadržavanje od 48 sati zbog izazivanja opšte opasnosti kao nedozvoljenog posedovanja oružja i municije. 

Dok je kod muškarca koji je bio angažovan kao pevač, pronađena i oduzeta službena legitimacija evrposke internacionalne asocijacije policije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading