JEZIV SLUČAJ U NEGOTINU! Pedofil odveo pastorku i njenu druagricu u krevet, pa ih primorao na svakakve UŽASE

Autor: Republika

Hronika

27.12.2020

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija iz Negotina uhapsila je muškarca (29) zbog sumnje da je počinio nedozvoljene polne radnje nad dvema devojčicama, stare devet godina, od kojih je jedna njegova pastorka, a druga njena drugarica.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Kako se sumnja, seksualno zlostavljanje devojčica navodno se dogodilo u subotu, kada je kod pastorke u goste došla njena vršnjakinja.

Tražio da se skinu

- Deca su se igrala u sobi, a onda im se pridružio muž devojčicine majke. On im je, navodno, predložio da sve troje legnu u krevet da se igraju - kaže naš izvor upoznat sa slučajem.

Kako dalje kaže, sumnja se da je uhapšeni legao između devojčica i da ih je neprimereno dodirivao.

- Rekao im je da to što rade nije ništa strašno i da to rade i drugi. Rekao im je da se skinu i počeo je da pipka drugaricu svoje pastorke po intimnim delovima tela. Dete se opiralo, ali i zbunilo i šokiralo. U jednom trenutku ju je uhvatio za ruku i stavio ju je na svoj polni organ - kaže sagovornik i dodaje da se devojčica tada uplašila.

- Ona je poskočila i uspela je da izađe iz kreveta. Brzo se obukla i izašla iz sobe, a potom i iz stana - kaže izvor i dodaje da se utvrđuje da li je u tom trenutku u kući bilo još nekoga, odnosno da li je uhapšeni bio sam s decom.

Ispričala majci

Prema njegovim rečima, uhapšeni je zapretio devojčicama da ne smeju nikome da kažu šta se dogodilo.

- Međutim, čim je otišla kući, devojčica je majci ispričala šta se dogodilo kada je bila kod drugarice. Žena je odmah pozvala policiju i prijavila slučaj - ističe sagovornik i dodaje da je policija ubrzo zakucala na vrata osumnjičenog muškarca.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

- On je priveden i na teret mu se stavlja krivično delo nedozvoljene polne radnje. Određeno mu je zadržavanje do 48 sati, posle čega će biti priveden nadležnom tužiocu na saslušanje - dodaje izvor.

Kako kaže, osumnjičeni je nakon hapšenja rekao da nije kriv.

- U potpunosti je negirao delo i to što mu se stavlja na teret - završava izvor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading