ŠOKANTNO SAZNANJE: Tinejdžer iz Matijevca je zapravo obljubio svoju kumicu (4)

Autor: Novosti, Republika

Hronika

27.12.2020

14:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Meštani sela navode da su dve porodice u kumovskim vezama.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

U selu Matijevcu, kod Vladimiraca, vlada gotovo muk, posle saznanja da je ovdašnji petnaestogodišnji dečak bio uhapšen zbog „obljube četvorogodišnje devojčice“ iz komšiluka.

Dečak je, posle saslušanja kod sudije za maloletnike Višeg suda u Šapcu, pušten da se brani sa slobode.

On je, zasad, osumnjičen za krivično delo „polno uznemiravanje“.Istraga se nastavlja, a slede druga saslušanja, pregledi, veštačenja...Oni koji su zaduženi za istragu baš bode računa da ne učine ništa što bi ovom prijavljenom događaju 21. decembra dalo neželjene konotacije, niti nanelo boli ili nevolje bilo kome, posebno ne deci.

Prema našim saznanjima, ove dve porodice žive nedaleko jedna od druge u delu sela Matijca i ne samo što su se družili, već su navodno i u kumovskim odnosima!?I jedni i drugi slove za mirne, dobre i čestite ljude.Vest da je dečak uhapšen i zbog čeka, ovde je, odjeknula "kao grom iz vedra neba".

 

- Ovo je bolno, tužno i ružno i u snu da se sniva, a kamoli da bude nešto što se događa oko nas – kaže nam jedan od sveštenika iz šabačkog kraja. Narodski rečeno, đavo ne ore i ne kopa.Česta je pojava da se loše stvari dogašaju pred velike praznike. Verujmo da će nadležni sve da ispitaju, nadajmo se da će sve biti bolje, nego što su, u samom startu priče, iznosili tobože dobro upućeni. Ljudi ne bi smeli svoju dokolicu da rešavaju, kao i niske strasti, uveličavajući ono što je, i u najmanjoj mogućoj meri, strašno i užasno i čemu umnožavanje samo dodatno šteti.

Meštani ne žele da se zamere ni sa jednom od ove dve kuće.Oprezni su. Mnogim novinarima koji su stizali ovamo nisu želeli ni da pokažu gde su porodice. Najradije se ponašaju "kao da nisu odavde".

Mogu samo da kažem da, ako ima istine i bilo kakvom polnom uznemiravnja anđela od četiri godine, da se to nikad više i nikome ne dogodi, a na nama je, umesto da sudimo, da pomognemo onima kojima je najteže u ovoj situaciji -rekao nam je meštanin.

- Sve drugo, ne samo što nema nikakvog smilsa, već je zlurado i nečovečno!

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading