ŠOK OTKRIĆE POLICIJE NA MESTU KRVAVOG OBRAČUNA U GADŽINOM HANU: Drugari se zagrlili, pa izboli noževima?

Autor: Novosti, Republika

Hronika

27.12.2020

12:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pronađen još jedan nož na mestu ubistva.

RepublikaFoto: facebook.com/printscreen

Policija u Nišu pronašla je jutros još jedan nož koji je korišćen u jučerašnjem krvavom obračunu u selu Zaplanjska Toponica kod Gadžinog Hana, saznaje naš portal.

Nož će biti podvrgnut forenzičkoj obradi, kako bi se utvrdio da li ga je koristio Nemanja A. (18), koji je ubijen,  ili njegov vršnjak Milan T., teško ranjen u ovom sukobu. 

Tokom jučerašnjeg uviđaja, na mestu obračuna pronađen je samo jedan nož pa se pretpostavljalo da su se mladići izboli otimajući se oko njega. Međutim, operativnim radom je ustanovljeno da su oba učesnika u tuči, imala kod sebe oružje.

- S obzirom na saznanja da je Nemanja imao kod sebe nož, ali da je i Milan koga je Nemanjina devojka pozvala da izađe iz kuće, sa sobom takođe poneo isto oružje, počela je potraga za njim, pa je jutros oružje pronađeno. Nalaz ovog oružja potvrđuje navode svedokinje da su se Nemanja i Milan zagrlili, a zatim počeli da jedan drugog bodu noževima – navode naši sagovornici upoznati sa ovim slučajem.

Konkretan povod sukoba još nije utvrđen, ali se pouzdano zna da su se odnosi dvojice mladića poslednjih dana rapidno pogoršavali, što je najpre dovelo do tuče, a zatim i do razračunavanja noževima.

 

Nemanjin otac, Bogosav posvedočio je da je mladić pretučen u subotu oko ponoći, zbog čega ga je odveo kod lekara.

- Sačekali su ga oko 150 metara od kuće i pretukli, Nemanja je imao hematom na glavi. Odvezao sam ga kod lekara u Niš, rečeno mi je da mu je dobro. Kad smo se vratili kući, nije hteo da spava, on i njegova devojka su popili kafu a onda su otišli da se prošetaju. Neka žena je u zoru telefonirala moj supruzi i kazala joj da odmah dođe do prodavnice, otrčao sam tamo i zatekao Nemanju u jednom dvorištu. Bio je sav krvav, povezao sam ga kod lekara, ali je iskrvario – rekao je ožalošćeni otac. 

- Milan se i dalje nalazi u niškoj bolnici, gde je hitno operisan. Kako je saopšteno iz ove zdravstvene ustanove, uspešno je sanirana ubodna rana levog plućnog krila, povreda na vratu kao i sve ostale površinske povrede i posekotine, vitalno je stabilan ali i dalje neposredno životno ugrožen zbog čega je priključen na respirator.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading