Devojka svirepo ubijenog mladića iz Gadžinog Hana puštena kući: Ubica životno ugrožen, priključen na respirator

Autor: blic.rs, republika.rs

Hronika

27.12.2020

10:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Četrnaestogodišnja devojčica koja je juče ujutro povređena u tuči u selu Zaplanjska Toponica kod Gadžinog Hana, kada je ubijen njen momak Nemanja Antanasović (18), otpuštena je na kućno lečenje.

RepublikaFoto: facebook.com/printscreen
Nemanja Atanasović i Milan T.

Milan T. (18) za koga se sumnja da je Nemanji zadao koban ubod nožem u grudi a koji je takođe izboden, i dalje je u teškom stanju.

- Zdravstveno stanje izbodenog M. T. isto je kao i juče – priključen je na respirator, vitalno je stabilan ali je i dalje neposredno životno ugrožen. Povređena devojka (14), nakon dijagnostike, obrade rade i višesatne opservacije, otpuštena na kućno lečenje, saopšteno je iz Kliničkog centra u Nišu.

- Povređena četrnaestogodišnjakinja je nakon dijagnostike, obrade rane i višesatne opservacije, otpuštena na kućno lečenje. Zdravstveno stanje mladića je nepromenjeno, vitalno je stabilan ali je i dalje neposredno životno ugrožen i priključen je na respirator – saopšteno je iz niškog Kliničkog centra.

Da podsetimo, kako je kazao Nemanjin otac Bogosav, on je nekoliko sati pre ubistva, pretučen ispred svoje kuće.

- Imao je povredu na glavi pa sam ga odvezao kod lekara, ustanovljeno je da je dobro pa smo se vratili u selo. Međutim, on je oko šest sati ujutro, ponovo izašao sa svojom devojkom da bi se prošetao do crkve. Moju suprugu je ubrzo neka žena pozvala telefonom i kazala joj da odmah dođe do centra sela jer je Nemanja povređen. Otišli smo tamo, zatekao sam ga u jednom dvorištu, još je bio živ ali teško povređen. Odvezao sam ga do lekara ali je preminuo – rekao je Bogosav.

Na mestu sukoba pronađen je nož kojim je izvršeno ubistvo, za sada nema informacija ko ga je od dvojice mladića nosio sa sobom.

Još se utvrđuje i da li je još neko učestvovao u sukobu koji je Nemanju koštao života.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading