"DOŠAO NAM JE NA VRATA PO POMOĆ": Otac osumnjičenog za svirepo ubistvo u Gadžinom Hanu tvrdi OVO za sina!

Autor: Kurir, Republika

Hronika

26.12.2020

21:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nemanja Anastasijević (18) je ubijen, a njegova devojka povređena u sukobu mladića kod Gadžinog Hana. Povređen je i Milan T. (18), čija se uloga utvrđuje.

RepublikaFoto: facebook.com/prinscreen
Nemanja Anastasijević

Nemanja Anastasijević (18) iz Zaplanjske Toponice kod Gadžinog Hana izboden je nasmrt juče oko šest ujutru, dok je njegova devojka (14) povređena. Zločin se dogodio na sokaku u Zaplanjskoj Toponici, a teške povrede zadobio je i Nemanjin drug i komšija Milan T. (18), čija se uloga u tuči i ubistvu utvrđuje.

Bogosav Anastasijević, otac ubijenog, kaže za Kurir da je drama počela u petak uveče, a da se završila tragedijom u subotu ujutru.

- Prvi sukob između momaka desio se oko ponoći. Nemanja je došao kući s povredama glave, pa sam ga odvezao u dom zdravlja. Sanirali su mu ranu i vratili smo se kući, gde nam se pridružila i Nemanjina devojka. Popili su kafu i seli da se odmore.

Posle nekoliko sati otišli su da se prošetaju i sin mi se više nije vratio - priča otac Bogosav, dok njegova supruga Anica kaže da ih je u subotu oko šest ujutru pozvala neka žena i saopštila im tužnu vest.

- Rekla je da idemo po Nemanju, jer leži na ulici. Otrčali smo kao bez duše i našli ga u lokvi krvi. Bio je živ, pa smo pokušali da mu zaustavimo krvarenje ispod rebara na desnoj strani, imao je tu pet uboda. Ubiše mi dete na pravdi boga - priča uplakana majka.

Usvojen kao beba

Ubijeni Nemanja Anastasijević, kako kažu njegovi roditelji, usvojen je kao beba. - Usvojili smo ga kad je imao samo 39 dana. Bio je dete za primer, nastojali smo sve da mu obezbedimo u životu i sad kada je tek trebalo da živi, oteraše ga u smrt - plakala je majka Anica.

Bogosav dodaje da bi tragedija možda bila sprečena da je policija blagovremeno reagovala posle prve tuče.

- Sin je prvo napadnut nedaleko od kuće i to je prijavljeno policiji. Mladići iz grupe, u kojoj je navodno bio i ranjeni Milan T., posle toga su se skrivali po selu i nađeni su tek posle druge tuče, u kojoj je i Milan T. uboden - tvrdi otac ubijenog.

Prema izveštajima lekara iz niškog KC, povređenom Milanu T. sledi nekoliko operacija.

- Ima ubod u grudi i njegovo stanje je kritično. Ubod od noža u grudni koš ima i devojčica, koja je bila u društvu ubijenog, ali je ona van životne opasnosti - kaže izvor.

Otac osumnjičenog: Nemanja nam je došao na vrata po pomoć

Dejan T., otac osumnjičenog Milana T., tvrdi da njegov sin nije bio u sukobu s Nemanjom.

- U subotu oko šest ujutru Nemanja je došao na naša vrata s devojkom i zatražio pomoć, navodeći da ga je neko napao. Milan je tada krenuo da ih otprati i zaštiti ih, ali se ubrzo vratio i zavapio: "Izboden sam, idemo kod lekara". Koliko znam, njih dvojica nisu bili u sukobu - kaže Dejan.

Policija je obavila uviđaj na nekoliko lokacija u selu, a nedaleko od kuće gde je boravio Milan T. nađen je nož, za koji se sumnja da je korišćen u obračunu.

- Proverava se kome je on pripadao i ko ga je upotrebljavao - dodaje izvor.

Žitelji sela žale se na česte sukobe mladića. Kažu da tome često kumuju alkohol i droga. Šta je konkretno bio povod za ovu tuču, kao i koliko momaka je učestvovalo u njoj, utvrđuje se.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading