PRELOM VRATNIH PRŠLJENOVA I UNUTRAŠNJE POVREDE: Otkriveni detalji saobraćajke u kojoj je povređen Boban Damjanović!

Autor: Novosti, Republika

Hronika

26.12.2020

17:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Strašno!

RepublikaFoto: Youtube.com/OPSTINA KULA
Predsednik Skupštine opštine Kula Boban Damjanović

Predsednik Skupštine opštine Kula Boban Damjanović,  koji je u petak teško povređen u saobraćajnoj nezgodi u Sivcu prebačen na lečenje u Beograd. 

Na opštinski automobil, kojim je on upravljao, iz suprotnog smera je, prema susednom Kljajićevu, naletelo putničko vozilo, čiji je vozač lakše povređen.

Damjanović je, s prelomima vratnih pršljenova, noge i rebara i sa unutrašnjim povredama, iz bolnice u Somboru hitno prebačen u Klinički centar Srbije u Beogradu, pišu Novosti.

Nesreća se dogodila na magistralnom putu kroz glavnu ulicu u Sivcu, iz koje je Damjanović, koji živi u ovom selu. On je skretao u Kosovsku ulicu, u nameri da na posao poveze kolegu, zaposlenog u Opštinskoj upravi.

Drugi akter udesa izjavio je da nikako nije mogao da izbegne sudar, jer je Damjanovićev automobil krivudao po cesti i presekao mu put. Vozač trećeg automobila u lančanom sudaru ostao je nepovređen, i njegovo vozilo je najmanje oštećeno.

Pretpostavlja se da je Damjanoviću tokom vožnje pozlilo, zbog čega je izgubio kontrolu nad vozilom. Njega su u polusvesnom stanju iz automobila izvukli policajci i radnici sivačkog komunalnog preduzeća „Radnik“.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading