PAO RAZBOJNIK SA ČUKARICE: Sa pištoljem harao po kraju i pljačkao

Autor:

Hronika

26.12.2020

12:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Počinio veliki broj krivičnih dela.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu intenzivnim radom rasvetlili su više  razbojništava i razbojništava u pokušaju izvršenih na Čukarici u januaru i decembru ove godine i uhapsili  D. R. (1984) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio ova krivična dela.

Osumnjičeni se tereti da je 24. decembra, uz pretnju pištoljem pokušao da opljačka jedan ugostiteljski objekat, a dan kasnije, kako se sumnja, na isti način pokušao da opljačka jednu trgovinsku radnju.

On se, takođe, tereti da je 25. decembra, uz pretnju pištoljem izvršio razbojništvo u jednoj trgovinskoj radnji u Železniku, a sumnja se da je na isti način, 6. januara ove godine,  opljačkao kiosk u ovom naselju.

 

S obzirom na to da je za osumnjičenim bila raspisana potraga za izdržavanje kazne zatvora zbog ranije izvršenih dela, on je sproveden u zatvorsku jedinicu, a policija će podneti krivičnu prijavu Drugom osnovnom javnom tužilaštvu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading