ŠTA SE DESILO U GADŽINOM HANU? Milan i Nemanja su bili prijatelji, otac prživelog u krvavom obračunu otkrio detalje

Autor: blic.rs, republika.rs

Hronika

26.12.2020

11:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dejan Tanić, otac izbodenog Milana T. (18) koji je, prema prvim informacijama, osumnjičen da je nasmrt izbo Nemanju A. (18), kaže da su njih dvojica bili drugovi i da nisu bili ni u kakvom sukobu.

RepublikaFoto: telegraf/vladimir lukic
Foto: Ilustracija

- Nemanja je oko 6 sati jutros došao na naša vrata sa devojkom. Zatražio je pomoć jer ga je neko napao. Moj sin je krenuo sa njima da ih isprati do kuće... - priča Dejan Tanić iz Gadžinog Hana.

Kako kaže, šta se onda dogodilo ne zna, ali je njegov sin ubrzo došao kući izboden.

- Milan se vratio i rekao mi: "izboden sam, idemo kod lekara". Držao se rukom sa strane... - priča otac mladića i dodaje da su Nemanja i Milan drugovi i da nisu bili ni u kakvom sukobu.

RepublikaFoto: Printscreen/facebook
Ubijeni Nemanja A.

Milan se, kako se saznajemo, nalazi u Urgentnom centru u Nišu na operaciji, dok je osamnaestogodišnji Nemanja podlegao zadobijenim povredama.

- U KC Niš su primljeni M. T. i devojčica, oboje povređeni u tuči. M. T. ima teške povrede i neposredno je životno ugrožen. On je odmah zbrinut u Urgentnom centru. Nakon dijagnostike je utvrđeno da mladić ima jednu ubodnu ranu na grudnom košu i zbog težine povreda odmah je odveden u hiruršku salu gde je u toku operacija - kažu u KC Niš.

RepublikaFoto: Aleksandar Nalbantjan

Kako dodaju, u bolnici je i devojčica stara 14 godina. Kako saznajemo, u pitanju je devojka ubijenog Nemanje A.

- Ona je nakon dijagnostike smeštena u opservaciju Urgentnog centra. Ona ima jednu plitku ubodnu ranu grudnog koša, ali su lekari procenili da nije potrebna operacija. Ona nije neposredno živtno ugrožena i lekari će nakon opservacije odlučiti da li će biti prebačena na Dečju kliniku ili otpuštena na kućno lečenje - kažu u KC Niš.

Prema prvim informacijama, policija sumnja da su mladići ušli u sukob i da je Milan T. izbo druga, međutim ova sumnja još nije potvrđena.

Do tuče je došlo u selu Zaplanjska Toponica u opštini Gadžin Han, a ubijeni mladić zadobio je nekoliko ubodnih rana sa leđa nožem u srce, i preminuo je na putu do bolnice.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading