Sramni prohtevi ubice sa Tvitera! Neđeljko brutalno ubio Miloša, a sad pokušava na svaki način da se iščupa

Autor:

Hronika

24.12.2020

11:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neđeljko Đurović (31), koji je u januaru 2019. godine iz hira i radoznalosti, nožem ubio studenta iz Čačka Miloša Mileusnića (24), ispred njegove zgrade u Beogradu, juče je tražio da mu Viši sud dodeli stručnog savetnika na osnovu prava siromašnih, a koji bi mu pomogao da pobije dosadašnja veštačenja.

RepublikaFoto: facebook.com/printscreen
Mielusnić i Đurović

- Sud donosi rešenje da se odbije kao neosnovan zahtev Đurovića da mu bude postavljen stručni savetnik jer ima stan i sredstva kojima plaća branioca - rekla je sudija Nataša Albijanić. 

Inače, danas je na polučasovnom suđenju u Višem sudu u Beogradu dopunu veštačenja izneo neuropsihijatar Branko Mandić koji se osvrnuo na Đurovićev iskaz da je pre ubistva tokom noći koju je proveo uglavnom na tviteru (otuda - ubica sa tvitera) popio pet, šest čaša pelinkovca.

- Naknadno sam se upoznao sa odbranom optuženog i time što je rekao da je konzumirao alkohol, međutim, o stepenu alkoholisanosti na osnovu toga ne mogu da se izjasnim jer ne registrujem simptome abnormalne alkoholisanosti. Cenim da je bio blago opijen - rekao je doktor Mandić. 

 

 

 

Sud je naložio da na predlog Tužilaštva i odbrane optuženog na jednom od dva naredna glavna pretresa bude saslušan veštak Đorđe Alimpijević.

Danas je trebalo da budu saslušani svedoci Kosanović Marko koji je zbog bolesti bio odsutan, kao i Pavić Nebojša koji nije opravdao izostanak. Njih dvojica biće ponovo pozvani da na narednom suđenju sredinom januara kažu svoja saznanja o ubistvu Mileusnića. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading