(FOTO) SLIKALI GA S KOSMAJCEM: OTKRIVAMO ko je čovek koga je hapsilo pola policije!

Autor:

Hronika

10.11.2017

12:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U spektakularnoj akciji pripadnika Žandarmerije i Specijalnih antiterorističkih jedinica (SAJ), u četvrtak su u Novom Sadu uhapšeni Radoslav Cvijović (63) i njegov pašenog S. P. (40). Cvijović je osumnjičen kao organizator kriminalne grupe čiji su ostali članovi istog dana uhapšeni u prestonici Češke Pragu prilikom primopredaje 8,4 kilograma kokaina.

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Foto: Ilustracija

Akcija srpskih žandarma i specijalaca trajala je više od tri sata na uglu Ulice Cara Dušana  i Trga 27. marta u Novom Sadu, a Srpski telegraf i portal Republika.rs vam otkrivaju ko je čovek koji je bio glavna meta istrage.

Radoslav Cvijović dovodi se u vezu sa nekadašnjim vođom "surčinskog klana" Ljubišom Buhom Čumetom i smatra se da je pripadnik crnogorske kriminalne grupe u Novom Sadu i jedan od vodećih narko-dilera.

Cvijović je 2009. godine lišen slobode u policijskoj akciji protiv narko-dilera, ali je pokrenut samo postupak zbog nedozvoljenog držanja pištolja.

Pored navedenog, Cvijović se dovodi u direktnu vezu sa Dragoslavom Kosmajcem, a ovde možete da vidite i fotografije iz kojih se jasno vidi da se njih dvojica poznaju.

RepublikaFoto: Arhiva
Radosalv Cvijović i Dragoslav Kosmajac
RepublikaFoto: Arhiva

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading