ČEGA SE SVE LJUDI NEĆE DOSETITI!? Pogledajte šta je danas nađeno u novosadskoj pošti u paketima sa dečjim igračkama!

Autor: Republika

Hronika

23.12.2020

14:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U čak četiri pošiljke u novosadskoj pošti pronađeni su različiti narkotici, među kojima i semenke skanka sakrivene u dečjoj igrački na baterije, saopštila je danas Uprava carina.

RepublikaFoto: Uprava Carina

U pošiljci prispeloj iz Holandije, adresiranoj na primaoca u mestu Stajićevo, bio je mini fliper, u čijem ležištu za baterije su pronađene četiri epruvete sa ukupno 53 semenke različitih vrsta skanka.

U pošiljci iz Holandije namenjenjenoj primaocu u Novom Sadu, umesto prijavljenih delova za računar, pronađena je kesica sa 128 grama bele prašakaste materije, koja je na priručnom testu odreagovala na kokain-krek.


Potom je u pošiljci bez deklarisane sadržine, adresiranoj na primaoca u Novom Sadu, koja je stigla od nepoznatog pošiljaoca iz Nemačke, pronađena kesica biljne materije zelene boje, za koju se na priručnom testu ispostavilo da je marihuana.
RepublikaFoto: Uprava Carina

Na četvrtoj pošiljci pristigloj iz Holandije pisalo je da sadrži "jedan dokument", namenjen osobi iz Novog Sada, a carinici su u paketu pronašli kesicu sa 100 tableta žute boje, za koje je analiza pokazala da je reč o ekstaziju.


 
Otkriveni narkotici su predati u dalju nadležnost policiji i tužilaštvu, stoji u saopštenju.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading