JEZIVO: Staklorezac svake noći obilazio leš pekara, kada čujete razlog, NAJEŽIĆETE SE!

Autor: Republika

Hronika

10.11.2017

08:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Filip Gavranović (31), vlasnik staklorezačke radnje u Resavskoj ulici u centru Beograda, u kojoj je pronađen leš pekara Nikole Ostojića (36), zbog čega je staklorezac uhapšen pod sumnjom da je ubio prijatelja, svake večeri se vraćao na mesto zločina, pišu beogradski mediji. Filip je obilazio leš prijatelja jer je pokušavao na sve moguće načine da ga se otarasi, ali mu nije pošlo za rukom jer je ubijeni Nikola bio krupan.

RepublikaFoto: Facebook/ FIlip Gavrić
Ubica Filip Gavrić

Istražitelji sumnjaju da je pokušavao da nađe način da se otarasi tela, ali mu je problem bio što visokog i krupnog Ostojića sam nikako nije mogao da iznese.

- U nedelju uveče, dan pre nego što je otkriveno da je Ostojić ubijen, video sam Gavranovića ispred staklorezačke radnje. Izgledao je pomalo čudno i skrušeno, a neobično mi je bilo što lokal zaključava uveče, jer u to vreme radnja uveliko ne bi trebalo da radi - ispričao je za medije poznanin muškaraca.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading