Novi detalji jezivog ubistva u Žarkovu: ZBOG NARKOMANSKE KRIZE ISKASAPIO ŽENU! Naširoko poznat i kao LOPOV

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nenad I. (55) potpuno poludeo kad se njihova prijateljica nije vratila s heroinom, pa nožem isekao Sandru D. (47), koja je iskrvarila nasmrt.

RepublikaFoto: ST/D. KADIĆ
POKUŠAO DA ZATAŠKA ZLOČIN: Policija odvodi Nenada I.

Nenad I. (55) ubio je prijateljicu Sandru D. (47) u ponedeljak oko jedan sat iza ponoći u Žarkovu. On je usled narkomanske krize u stanu, u kojem je živeo kao podstanar, nesrećnu ženu usmrtio nožem, isekavši je po preponama.

Kako saznajemo, Nenadu je motiv da naudi Sandri bio heroin. Ona je njega s još jednom ženom posećivala prethodna tri meseca.

MOŽDA I SILOVAO

- U subotu je druga žena rekla da ide da im svima kupi heroin, pa je uzela novac i Sandru ostavila s Nenadom. Oni su je čekali, ali ona se nije pojavljivala, pa se on u ponedeljak napio i oko jedan sat počeo žestoko da krizira i optužuje prijateljicu da je učestvovala u toj prevari. Ona mučenica nije mogla da se odbrani, pa joj je u jednom trenutku skinuo pantalone i isekao je po preponama, nakon čega je iskrvarila nasmrt. Međutim, ne znamo da li ju je i silovao - priča za Srpski telegraf jedna komšinica.

I Sandra ima dosije

Prema nezvaničnim informacijama, ubijena Sandra D. imala je policijski dosije, u kojem su zabeležena razna krivična dela zbog narkotika, krađe i iznude.

Komšijama tražio pare i krao im obuću

Niko od komšija za Nenada nije imao reči hvale, pa su čak ispričali i da ih je često uznemiravao, ali i da je redovno bio u alkoholisanom stanju.

- Često nam je lupao na vrata u toku noći i tražio cigare, a nekad i novac. Kod njega se stalno okupljalo loše društvo. Jednom ga je komšija uhvatio da krade obuću koju je držao ispred stana, pa ga je pretukao i u hodniku je ostala lokva krvi - rekao nam je jedan stanar zgrade.

Nenad je zadržan u pritvoru do 48 sati, nakon čega će uz prijavu biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Beogradu na saslušanje, a telo žene je odneseno na obdukciju i naložena je toksikološka analiza. Osumnjičeni je policiji poznat odranije po kršenju javnog reda i mira. Prema našim informacijama, on je penzioner koji se dva puta ženio i ima ćerku, koju ne viđa.

Nasilni muškarac je nakon zločina rešio da sam pozove policiju da bi prijavio kako je, navodno, ženu pronašao mrtvu.

- On je dispečeru MUP rekao da je otišao da kupi cigare, iako u to vreme niko ne radi, i da je, kada je došao kući, zatekao mrtvu Sandru na krevetu, ali je bio toliko sluđen da nije znao ni njeno ime da im kaže. Čak je pominjao i da je za zločin možda kriv vlasnik stana koji živi u istoj zgradi, ali je policija dolaskom na lice mesta utvrdila da je on počinilac ubistva i odmah ga uhapsila - ispričao je naš izvor iz istrage.

RepublikaFoto: ST/D. KADIĆ
DOKAZI: Forenziačri iznose odeću osumnjičenog

KRVAVA ODEĆA

Inspektori su nakon toga probudili vlasnika stana i odveli ga na identifikaciju žrtve. On im je potvrdio da je reč o Sandri D.

Predozirao se u školskom dvorištu

Poslednja smrt kojoj je takođe kumovao heroin desila se 8. decembra, kada je muškarac V. P. (37) pronađen mrtav u dvorištu Saobraćajne škole u Zemunu, u kojem se predozirao.

Uviđaj je trajao čitave noći, ali je nastavljen i tokom prepodneva, a forenzičari su čak pretraživali i obližnje kontejnere. U stanu su pronašli štap s tragovima krvi, turpiju i šrafciger i sve je to odneto na veštačenje zbog sumnje da je žrtva i time povređena. Oko 10 sati ispred zgrade su se pojavila policijska kola iz kojih je izveden Nenad I.

- Doveli su ga da im pomogne da nađu nož kojim je počinio ubistvo, ali i oko ostalih tragova. Nakon 10 minuta izveli su ga iz stana s lisicama na rukama, a preko glave su mu stavili jaknu. Forenzičari su nakon toga izneli i odeću koja je imala tragove krvi - kaže naš izvor.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading