ZAKLAO ŽENU DOK SU IM DECA BILA U SUSEDNOJ SOBI: Monstrumu sa Vračara nastavljeno suđenje

Autor:

Hronika

21.12.2020

16:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Beograđanin Boško Spasić (45) koji je 29. maja prošle godine zaklao suprugu Jelenu (52) u porodičnom stanu i potom sebi prerezao vene, ali je ostao živ, juče je u Višem sudu u Beogradu ćutke slušao svedočenje policajca koji je prvi ušao u stan i zatekao jezivi prizor.

RepublikaFoto: e-stock/M.RODIĆ
Zgrada u kojoj se desio jeziv zločin

- Policajac koji je pozvan za svedoka se ne seća skoro ničega bitnog za ovaj slučaj. Tako je danas rekao na sudu objasnivši da  njegov posao podrazumeva prisustvo na više sličnih događaja na dnevnom nivou - rekao je za Srpski telegraf advokat Goran Pejić po izlasku iz sudnice u kojoj je boravio kao branilac Boška Spasića. 

Odbrana optuženog na današnjem ročištu zatražila je novo veštačenje tragova krvi sa lica mesta koja do sada nije veštačena , tako da se po tom pitanju očekuje odluka sudije Zorana Božovića na sledećem ročištu koje je zakazano za 17. februar naredne godine. 

RepublikaFoto: e-stock/M.RODIĆ
Interfon

Inače, u Palatu pravde kao podrška Spasiću uvek dolazi njegova tetka i posle pretresa ga izveštava o njegovim sinovima i suituacji kod kuće. 

Foto: e-stock/M.RODIĆ
Stan užasa

- Kako su deca? - interesovao se Spasić dok ga je sa licicama na rukama sprovodila policija. Optuženi je zastao na hodniku suda, a njegova tetka udaljena nekoliko koraka ga je ohrabrivala hvaleći njegove dečake kako su dobri i rekla mu je da su trenutno na raspustu, te da su otputovali iz Beograda kod familije. 

Foto: Privatna arhiva
Jelena Spasić

- Ispištaj šta misle o svemu, to me zanima mnogo. Želim da znam kakva su razmišljanja o suđenju, zatvoru i svemu vezanom za mene - naložio je Spasić tetki zahvaljujući joj se na brizi o njemu i dečacima, starim 12 i 14 godina, koji su inače boravili u drugoj sobi kada je njihov otac ubio njihovu majku i povredio sebe u nervnom rastrojstvu zbog finansijske krize u privatnom porodičnom biznisu. 

Podsetima, prema pisanju medija, na lice mesta u stan u ulici Desanke Maksimović prva je došla Spasićeva rođena sestra koja je decu izvela i stana i odvela ih u stan koji deli sa majkom u istoj zgradi u kojoj je i Boškov stan. Tokom istrage i u dosadašnjem suđenju Spasić je tvrdio da se ne seća da je suprugu ubo nožem u vrat kako ga tereti optužnica, ali je isticao da je sebi više puta pokušao da naudi, ali da ga je upravo supruga spašavala i odgovarala od suicidnih misli. 
Foto: Republika
Ubica - Boško Spasić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading