PRETI MU BAR 10 GODINA ROBIJE: Sutra presuda Grboviću za ubistvo i ranjavanje u klubu "Nana"!

Autor: Tanjug, Republika

Hronika

21.12.2020

14:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Viši sud u Beogradu treba da objavi sutra prvostepenu presudu nekadašnjem šefu obezbeđenja noćnog kluba "Nana" u beogradskom naselju Senjak Nedeljku Grboviću, zbog optužbi da je u decembru 2017. godine ubio Aleksandra Savkovića (27) ispred tog kluba, ranio Adiju Iseinovića (29) i ugrozio više osoba.

RepublikaFoto: Privatna arhiva/facebook.com
Aleksandar Savković i Nedeljko Grbović

Tužilaštvo je tražilo od suda da Grbovića osudi za krivično delo teško ubistvo, za koje mu preti kazna od najmanje 10 godina zatvora, dok je njegova odbrana tražila da bude oslobođen optužbi ili eventuialno optužen za prekoračenja nužne odbrane ili ubistva iz nehata.

Grbović je u završnoj reči ponovo izjavio saučešće porodici Savković.

Grbović se optužnicom tereti za krivično delo teško ubistvo, a u ovom slučaju sudi se još trojici optuženih za krivično delo učestvovanje u tuči. To su Stevan Dukić, Stefan Šapurić i Miloš Tančev.

Tužilaštvo je i za njih tražilo osuđujuće presude, a njihovi branioci oslobađanje.

U sukobu ispred kluba "Nana" na Senjaku u ranim jutarnjim časovima, u decembru 2017. godine ubijen je Savković, dok je Adija Iseinović (29) ranjen.

Kasno uveče istog dana nepoznate osobe bacile su molotovljev koktel na ovaj klub, ali tom prilikom niko nije povređen.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading