ŽABAC UBIO BIZNISMENA zbog marine i teniskih terena

Autor:

Hronika

10.11.2017

06:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novosadska policija i dalje traga za trojicom nasilnika koji se terete da su zajedno s novosadskim biznismenom Nebojšom Tubićem (57) zvanim Žabac nasmrt pretukli Spasoja Milićevića (63), vlasnika građevinske firme "Kondor".

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Tubić i ubijeni Milićević imaju lokal do lokala, a duže vreme su se sporili oko zemljišta na kojem je trebalo da nikne sportski centar i marina

Nesuglasice

Prema rečima izvora Srpskog telegrafa iz istrage, pretpostavlja se da je do obračuna došlo zbog svađe i višemesečnog spora oko zemljišta na kojem se nalazi preduzeće nastradalog, ali i Tubićev lokal.

Obojica prijavljivali pretnje policiji, Milićević našao kašikaru u braniku

Kako nezvanično saznajemo, pretpostavlja se da su napadači nasrnuli na građevinskog investitora jer nije hteo da im proda sporno zemljište, koje je i dalje pod sporom.

- Na tom zemljištu svojevremeno je bio kompleks firme "Neimar", a novosadski sud i dalje vodi postupak oko vlasništva nad tim prostorom. Inače, na ovom zemljištu je planirana izgradnja teniskog centra i marine. Prema nekim tvrdnjama, Žabac je na sve načine pokušavao da natera Milićevića da mu proda zemljište, a kako ga ovaj nije poslušao, pretpostavlja se da je zbog toga zajedno s pajtosima nasrnuo na biznismena - objašnjava izvor Srpskog telegrafa.

Umro u bolnici

Podsetimo, Milićević je brutalno pretučen na parkingu nedaleko od sedišta svoje firme, nakon čega je kolima Hitne pomoći prevezen u Urgentni centar Kliničkog centra Vojvodine, gde je podlegao povredama ubrzo po prijemu. Policija je ubrzo kao jednog od osumnjičenih identifikovala Nebojšu Tubića, dok su njegovi saučesnici u bekstvu. Žapcu se na teret stavlja nanošenje teških povreda sa smrtnim ishodom i određen mu je pritvor do 30 dana.

Ranjen u glavu

Nebojša Tubić teško je ranjen u maju 2012. ispred picerije "Aleksandar" na Grbavici. Napadači su hicima iz automatskog oružja pucali na Žapca, a jedan metak završio mu je u glavi. Operisan je i na Tajvanu, nakon čega se uspešno oporavio. Policija je rasvetlila ovaj slučaj i nedavno uhapsila Gorana Cvijetića.

ČINJENICE

Bio u vezi s Gocom Božinovskom

Žabac se družio sa Željkom Ražnatovićem

kum mu je Sreten Jocić zvani Joca Amsterdam

u dobrim odnosima je i sa Darkom Šarićem

bio u vezi s pevačicom Gocom Božinovskom

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading