(VIDEO, FOTO) OVO JE UBICA SA ČUKARICE: Pogledajte kako je policija uhapsila SVIREPOG zločinca!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sandra D. (47) sinoć je pronađena mrtva u stanu Nenada I. koji je istog momenta uhapšen zbog sumnje da je izvršio ubistvo.

RepublikaFoto: ST/D. KADIĆ

Kako saznajemo, Sandra je sa svojom prijateljicom redovno posećivala Nenada tokom poslednja tri meseca, a od subote je prešla da živi kod njega. Tog dana kada je došla u stan, njena drugarica je otišla da kupi heroin i više im se nije javljala. Pošto se nije vratila nakon nekoliko dana, Nenad je iznerviran zbog toga napao Sandru oštrim predmetom i zadao joj ubodne rane u predelu prepona.

Nakon hapšenja, inspektori su Nenada vratili na mesto zločina i u stanu su se zadržali 10 minuta kako bi im on pomogao oko tragova. Kada su istražitelji obavili sve potrebne radnje, iz stana su izneli gomilu odeće koja će u daljem postupku poslužiti kao dokazni materijal.

Komšije koje žive pored stana gde se dogodio zločin navode da su u pitanju problematične osobe. Za Nenada kažu da je alkoholičar, a za žrtvu da je često konzumirala narkotike. 

Oboje su poznati policiji zbog ranijih krivičnih dela. Nenad I. je privođen zbog kršenja javnog reda, a Sandra D. zbog trgovine narkoticima.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading