Zapalio kukurozovinu pa izgoreo u vatri: Vatrogasci 10 sati tražili njegovo telo

Autor: Blic, Republika

Hronika

18.12.2020

13:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Meštani iz Dušanovog sela ne mogu da veruju šta se dogodilo.

RepublikaFoto: Društvene mreže/printscreen

Policiji je nesreću prijavio Goran G. iz Novog Mileševa, koji je zajedno sa Dušanom Š. palio kukuruzovinu kada je došlo do užasa.

Dušan Š. (28) iz sela Bočar kod Novog Bečaja poginuo je noćas u jezivoj nesreći. Mladić je, navodno, paleći osušenu kukurozovinu slučajno zapalio sebe.

Prema nezvaničnim informacijama, telo Dušana Š. pronađeno je posle deset sati potrage jer je propao između dve bale u plamenu i vatrogasci do tela nisu mogli da dođu dok nisu ugasili veliki plamen.

Policiji je nesreću prijavio Goran G. iz Novog Mileševa, koji je zajedno sa Dušanom Š. palio kukuruzovinu kada je došlo do užasa. Kako je ispričao, Dušan i on su polivali benzinom osušenu kukuruzovinu i Dušan je slučajno polio i sebe. Kako je objasnio, Dušan je u jednom trenutku propao u mesto gde se kukuruzovina pali i nije uspeo da ga izvuče.

 

Tragedija je prijavljena u 1:40 noćas, međutim požar se toliko proširio da su vatrogasci još na terenu i gase vatru. Upravo zbog toga telo mladića nije bilo pronađeno sve do danas.

- Jedan mladić je stradao u požaru, njegovo telo upravo je pronađeno i izvučeno iz zgarišta. Navodno su njih dvojica prosuli neku zapaljivu tečnost zbog koje je sve tako brzo planulo. Kako istraga za sada pokazuje Dušan je upalio vatru. Vatrogasci su tražili njegovo telo i gasili požar skoro deset sati - rekli su nezvanično iz policije.

Skladište baliranog kukuruza je u vlasništvu jedne privatne firme. Prvi rezultati istrage ukazuju da je motiv namernog paljenja baliranog kukuruza navodno spor oko obrade poljoprivrednog zemljišta. Nesrećni mladić propao je izgleda između dve velike bale kukuruzovine.

Meštani sela Bočar u velikom su šoku. Svi su se nadali da telo neće biti pronađeno i da je Dušan negde ipak pobegao.

 

- Verujte svi smo u neverici. Dušana znam kao dobrog i vrednog čoveka. Nikada ne bih pomisio da je u stanju da napravi tako nešto. On je domaćin čovek, ima dvoje dece, ćerku od četiri godine i sina od dve. Već su počele neke priče po selu kako je navodno pobegao, svi smo se nadali da je to istina - rekao je Dušanov komšija.

Istraga ove tragedije još je u toku i telo mladića biće poslato na obdukciju.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading