CIGLOM UDARAO DRUGA DO SMRTI! Novi detalji istrage o zločinu u Grockoj: I ubica i žrtva bili pod dejstvom narkotika?!

Autor: novosti.rs, Republika

Hronika

17.12.2020

21:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikola D. (33) uhapšen je zbog sumnje da je u četvrtak ujutru, udarcima cigle u glavu, usmrtio poznanika Martina Č. (45) u dvorištu njegove kuće u Avalskoj ulici 73, u beogradskoj opštini Grocka.

RepublikaFoto: Tanjug/Jaroslav Pap
Foto: Ilustracija

On je, kako saznajemo, u pratnji policije najpre došao u Dom zdravlja kako bi mu lekari ukazali pomoć, nakon čega je priveden i određeno mu je zadržavanje od 48 sati.

Prema saznanjima, njih dvojica su čitav dan bili zajedno na spratu Martinove porodične kuće i ništa nije ukazivalo da će doći do zločina. Ipak, u jednom momentu su se posvađali i počeli da se tuku, a obračun su nastavili u dvorištu. Nikola je u jednom trenutku, navodno, uzeo ciglu i nasmrt pretukao Martina, čije je beživotno telo, u lokvi krvi, našla njegova majka.

- Dvojica prijatelja su u trenutku svađe verovatno bili pod dejstvom narkotika, jer su ih redovno konzumirali - kaže za naš list izvor iz istrage. - Sve po kući bilo je razbacano. Kada je patrola stigla, Nikola je sa povredama ruku i krvavom duksericom odvezen u gročanski Dom zdravlja, gde su mu konstatovane lakše povrede.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Foto: Ilustracija

Komšije sa kojima smo u četvrtak razgovarali kažu da su se iz ove kuće danima unazad čuli vika i buka, ali da nisu znali o čemu se radi.

- Martin i Nikola već neko vreme živeli su sa majkom ubijenog, a poslednjih dana svađe su bile baš učestale - ističu komšije. - Martin je polomio prozor na sobi gde je Nikola spavao, jer ga je on pre dva dana prijavio policiji zbog zlostavljanja majke, pa je morala da interveniše i policija. Njih dvojica su se upoznali u Crnoj Gori i kad su se vratili u Beograd počeli su da žive zajedno. Obojica su iz Grocke. Ranije nikome nisu pravili probleme, ali se znalo da su incidentni i da se bave mutnim radnjama.

PREGLED TRAJAO 15 MINUTA

Iz Doma zdravlja u Grockoj ističu, za "Novosti", da je ekipa Hitne pomoći dobila poziv od komšija ili prolaznika, koji su primetili da muškarac nepomično leži na zemlji. Njihove ekipe su izašle na teren u četvrtak u 5.30 i nakon petnaestominutnog pregleda konstatovana je smrt Martina Č.

Telo žrtve je poslato na obdukciju, dok su forenzičari nekoliko sati prikupljali dokaze u dvorištu i na potkrovlju kuće. Kako saznajemo, i žrtva i osumnjičeni za zločin poznati su policiji odranije zbog krivičnih dela sa narkoticima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading