(FOTO) Ovo je Svetlana koju je Dejan pokušao da ubije jer ga je zarazila koronom: Pojavile se tri verzije partnerskog obračuna!

Autor:

Hronika

17.12.2020

19:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dejan Martinović (55) iz sela Orljevo kod Petrovaca na Mlavi, uhapšen je nakon što je pucao u dugogodisnju emotivnu partnerku Svetlanu Bogdanovic(59) iz Sibnice u opstini Žabari i tom prilikom je ranio je nju i njenu ćerku Anu (35) koja je htela da zaštiti majku.

Foto: printscreen/facebook.com
Dejan i Svetlana

Motiv pokušaja teškog ubistva je prosto neverovatan jer je po opšte zastupljenoj verziji događaja, Dejan hteo da ubije Svetlanu samo zato što je posumnjao da mu je ona namerno prenela koronavirus, koji mu je konstatovan i koji ga nedelju dana mucio. 

U obračun sa njom krenuo je zadenuvši za pojas pištolj za koji je imao samo dozvolu za držanje u kući.

- Na sreću, obe žene su prošle sa lakšim povredama. Svetlanu je upucao u šaku, a Anu u ruku. Međutim, krvavi pir većih razmera izbegnut je zahvaljujući zetu policijskom sluzbeniku napadnute Svetlane i još nekoliko njegovih kolega koji su se zatekli u njihovoj kući. 

Dejan je došao kod Svetlane i počeo da joj preti. Žena je uspela nekako da pobegne  u kuću kod ćerke i zeta Bogoljuba Živanovića, inače zamenika komandira PS Žabari. No, Dejan nije odustajao i trčao je za  njom kao metak. Kada ju je sustigao uperio je pištolj u njenom pravcu, ali u tom momentu Bogoljub je pokušao da mu otme pištolj iz ruke. U tom otimanju došlo je do pucnja iz pištolja i metak je, najpre, pogodio Svetlanu u šaku, a zatim i njenu ćerku Anu (35), koja je istrčala da vidi šta se dešava i ko je to napao njenu majku - navodi se u prvoj verziji događaja koja je došla do medija.

Foto: printscreen/facebook.com

Republika.rs iz razgovora sa komšijama i familijom napadnute Svetlane došla je do skroz drugih saznanja, odnosno oni tvrde da su ljubavni problemi Dejana ponukali da se obračuna sa Svetlanom.

- Meni je njena ćerka Ana ispričala da je Dejan pre nego je zapucao rekao: " E sad ću da ubijem tebe, pa sebe" I, da ga je onda Bogoljub sa kolegama molio da ne pravi gluposti, ali da je on zapucao. Shvatio sam da je Svetlana ostavila Dejana, ali da on to nije mogao da prihvati jer su godinama u vezi i on joj stalno pomaže oko poslova na imanju. Svaki dan dolazi kod njih , ali ne mogu da se setim kad sam ga poslednji put video jer i oni imaju belog punta kao i on sto ima, tako da ne primetim ko vozi- rekao je jedan od prvih komšija napadnute porodice.  

Na drugoj strani, Svetlanina komšinica kaže da je Dejan povukao okidač pištolja jer je sumnjao da ga ona vara.

 

 

 

- Njeni kriju da je Dejan sumnjao u Svetlaninu odanost i da je iz tog razloga u sredu došao da se sa njom obračuna. Je li imao razloga za sumnju ja to ne znam jer nikome ne drzim sveću- rekla je komšinica koja nije želela da je imenujemo. 

Martinoviću je Više tužilaštvo u Požarevcu danas odredilo zadržavanje u pritvoru u trajanju do 30 dana, iako se on protivio budući da mora da se leči od koronavirusa, čije prisustvo ga je definitivno dovelo u stanje uznemirenosti i panike i ponukalo ga na zverski čin. Osim za krivično delo teško ubistvo u pokušaju Draganu će se suditi i za nošenje vatrenog oružja bez dozvole.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading