DŽIP PREGAZIO DEVOJKU: TRAGA SE ZA VOZAČEM

Autor: blic.rs

Hronika

09.11.2017

14:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Devojka P. M. (26) koja je u sredu zadobila otvorene povrede obe potkolenice, kada je džip naleteo na nju ispred zgrade u Ulici kneza Danila, oporavlja se nakon operacije, a kako kažu iz MUP-a, za vozačem se još uvek traga!

RepublikaFoto: Tanjug
Traga se za vozačem džipa

- Povređena je prevezena na Vojnomedicinsku akademiju sa otvorenim prelomima obe potkolenice, gde je i operisana, njeno stanje je sada stabilno i ona se oporavlja - potvrđuju sa VMA.

U MUP-u kažu da se za vozačem džipa koji je prvo udario četiri automobila na parkingu, a onda naneo povrede P. M. još uvek traga i da je u pitanju N. N. lice.

Međutim, nakon nesreće, u vozilu koje je udarilo devojku, uviđaj su sačekali muškarac, žena na vozačevom mestu, i maloletno dete.

Okupljeni stanari zgrade ispred koje je došlo do udesa, špekulisali su da je muškarac iz džipa vozio, i da je pre dolaska policije, zamenio mesta sa ženskom osobom.

Među okupljenima u Kneza Danila 12a odvijala se prava drama. Po rečima šokiranih komšija, povređena devojka se u trenutku udara nalazila između dva automobila na parkingu. Jedan od vlasnika oštećenog parkiranog automobila, bio je vidno razjaren i pokušao je da fotografiše muškarca i ženu iz džipa, nakon čega je došlo do koškanja, koje je zaustavila policija.

NIJE POSTOJALO DRUGO VOZILO?

Prema prvim nezvaničnim informacijama, odmah nakon nesreće, govorilo se o tome da je vozač džipa pokušao da izbegne drugo vozilo koje je divljalo, te se popeo na trotoar i da je tada udario devojku. Međutim, po rečima komšija - drugog vozila nije bilo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading