CRNA TAČKA U ALEKSINCU! Na istom mestu gde je Saša ubio Milenu i sebe, pre 8 godina došlo do SLIČNOG ZLOČINA!

Autor: Republika

Hronika

16.12.2020

07:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Saša Prokić (51) ubio je svoju bivšu suprugu Milenu Prokić (44) iz očevog pištolja juče oko 17 časova na parkingu u Aleksincu, a odmah nakon toga presudio je i sebi. Njih dvoje su se rastali mesec dana pre toga, pa se ona preselila u Aleksinac iz sela Gornja Pešanica gde su živeli sa ćerkom.

Foto: Ilustracija

Na istom mestu gde je Saša upucao Milenu, pa sebe, dogodila se identična tragedija pre 8 godina.

Naime, Suzana Radenković (36) iz Aleksinca, takođe je bila žrtva svog supruga Miroslava (49), koji ju je avgusta 2012. godine ranio pucavši joj u glavu iz pištolja, na istom mestu gde se dogodila i ova tragedija. On je, kao i Saša, posle toga izvršio samoubistvo. Nesrećna žena je posle ranjavanja prevezena na Klinku za neurohirurgiju Kliničkog centra u Nišu, ali je sutradan podlegla povredama.

Miroslav je, kako su mediji ranije prenosili, presreo svoju suprugu koja je krenula na posao. Posle svađe, ženi je ispalio hitac iz pištolja u glavu, a zatim na isti način presudio i sebi.

 

 

 

Iza njih je ostalo dvoje dece, u to vreme još uvek maloletne, ćerka Katarina i sin Stefan.

Između ovog para i Saše i Milene postoji još jedna sličnost: i Radenkovići su živeli zajedno, ali je Suzana dva meseca pre tragedije napustila supruga i počela da stanuje u Aleksincu. Milena je Sašu napustila pre mesec dana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading