POZNATO KO JE STARICA NAĐENA MRTVA NA ZVEZDARI: Baka Coka izvršila samoubistvo!

Autor: Republika

Hronika

10.12.2020

18:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Starica koja je danas popodne pronađena sa nožem zabodenim u grudi i oproštajnim pismom je Stojanka Stojanović (72), u javnosti poznatija kao "baba Coka", koja je u septembru 2018. hicima iz pištolja ubila građevinskog investitora Zorana Trifunovića.

RepublikaFoto: ST/D. KADIĆ
Stojanka Stojanović

Njeno telo pronađeno je danas popodne na Zvezdari u porodičnoj kući.

Podsetimo, zločin koji je šokirao Srbiju dogodio se početkom septembra 2018. godine, kada je Strojanovićka presrela na ulici građevinskog investitora i hladnokrvo ga ubila hicima iz pištolja. Oružje je uzela od svog sina koji je zaposlen kao noćni čuvar, i koji je u trenutku zločina spavao u njihovoj kući. Ubistvo su zabeležile sigurnosne kamere na ulici, a na snimcima se jasno vidi kako Stojanka vadi pištolj iz cegera i puca u Trifunovića.

Već u prvim satima istrage je otkriveno da su ubica i žrtva bili u dugogodišnjem sukobu zbog parcele na kojoj se nalazi kuća Stojanovića, a na kojoj je Trifunović navodno, pošto poto hteo da sagradi novi objekat. Stojankin sin ispričao je tada da je Trifunović godinama uznemiravao njegovu majku koja nije htela da mu proda plac, kao i da ga je zbog učestalih pretnji i maltretiranja više puta prijavljivala policiji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading