Ležala je razbijene glave u lokvi krvi! Nova saznanja u slučaju ubistva starice kod Vladimiraca: Ovo NIJE PRVI PUT...

Autor: Mediji, Republika

Hronika

10.12.2020

10:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Devizna penzionerka Ivanka R. (78) iz sela Provo kod Vladimiraca, pronađena je mrtva juče popodne u svojoj porodičnoj kući, a sumnja se na ubistvo, potvrdio je Viši javni tužilac u Šapcu Zoran Obradović.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Foto: Ilustracija

- Postoji sumnja na nasilnu smrt, ali dok se ne završi obdukcija ne možemo da se izjasnimo da li je i sa koliko udaraca žena ubijena – kaže Obradović, ali u interesu dalje istrage ne može da saopštava detalje.

Kako saznajemo, policija intenzivno traga za NN počiniocem. Susedi iz Prova su rekli da je žena nađena u spavaćoj sobi kako leži u lokvi krvi, razbijene glave, a u kući je očigledno da je izvršena premetačina.

Komšije ubijene žene su za Kurir rekle da su je mrtvu našli komšinica i još jedan komšija. Navodno, starica je radila u Austriji.

Penzioneri iz vladimiračkog kraja, učestalo su bili na meti razbojnika pre oko deceniju kada su, zbog upada u kuće i premlaćivanja staraca, meštani najavljivali da će organizovati oružane straže. Od tada su se razbojništva nešto proredila jer je policija, očigledno, uzela stvar u svoje ruke, pišu Novosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading