DRUGARICA DEVOJKE KOJU JE POKOSIO KEBA: Jurio je putem, nije mogla da ga izbegne!

Autor: telegraf.rs

Hronika

08.11.2017

13:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolja drugarica povređene A. Đ. (18), koju je sinoć na pešačkom prelazu u Ulici Pariske komune na Novom Beogradu audijem udario Dragan Kojić Keba, kaže da se pevač nijednog trenutka nije zaustavio ispred pešačkog prelaza.

RepublikaFoto: facebook.com/ljiljajev
Dragan Kojić Keba

Ona je objasnila da se ova nezgoda dogodila prilikom povratka iz škole, a da je samo srećom izbegnuta veća tragedija.

- A. Đ. se sa drugom i drugaricom vraćala iz škole. Prelazila je pešački u Pariske komune, kod Hale sportova. Drugarica sa kojom je bila videla je da nailazi automobil i ubrzala je korak, za razliku od A. Đ., koja vozilo nije primetila, pa ju je ono udarilo u desnu stranu - priča za Telegraf.rs drugarica A. Đ., koja ne želi da joj se otkriva identitet.

Prema njenim rečima, pevač se bukvalno zaleteo i nije bilo šanse da stane.

- Nijednog trenutka nije stao, niti usporio ispred pešačkog prelaza. A. Đ. ima lakše povrede - nekoliko kopči na glavi i ugruvani su joj noga i leđa. Doživela je i epileptični napad - kaže ona i potvrđuje da joj je drugarica puštena iz KBC Zemun.

Ona tvrdi da je pevač odmah izašao i rekao da će on da je vozi u bolnicu.

- Verovatno je hteo da sakrije šta se desilo, ali je drugarica koja je bila sa A. Đ. bila brža i pozvala je Hitnu pomoć, koja je došla - navodi drugarica A. Đ. veoma revoltirana ponašanjem pevača.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading