Bivšem dečku Sani Armani NACRTANA META NA ČELU?! Pozadina zapaljenog "FIĆE" kod Brankovog mosta, Zarić nedavno i ranjen u Beogradu

Autor: kurir.rs, republika.rs

Hronika

07.12.2020

19:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Automobil "fića" koji je u nedelju, nešto pre 22 sata, izgoreo u centru Beograda, kako Kurir saznaje, vozio je nedavno ranjeni Andrija Zarić (45), koji ima kriminalni dosije i navodno je nekada bio blizak voždovačkom klanu i Pink Panterima!

RepublikaFoto: Republika.rs
Foto: Ilustracija

Istražitelji još proveravaju šta je pozadina napada, ali se veruje da je požar podmetnut.

I devojka vozila

- "Fijat 500 abart" bio je parkiran u ulici u kojoj Zarić živi sa partnerkom. Sumnja se da je neko namerno zapalio auto, a da je vatra potom zahvatila i vozilo parkirano pored. Snimci sa okolnih sigurnosnih kamera, ali i drugi materijalni dokazi, pokazaće kako je vatra buknula - kaže izvor i dodaje da se na jednom od snimaka vide dvojica mladića kako obilaze oko "fiće".

- Još je rano da se isključi mogućnost da se auto sam zapalio, ali zasad postoje indicije da je reč o krivičnom delu. Uzeta je izjava od Zarića i njegove devojke, koja je povremeno vozila "fiću" - dodaje sagovornik.

On podseća da je Zarić 27. novembra bio ranjen u Dalmatinskoj ulici. Nepoznati napadač tada mu je pucao u nogu, a on je posle ukazane pomoći pušten na kućno lečenje.

- Viđamo ga, sa devojkom živi u zgradi. Auto koji je goreo u nedelju uveče vozio je Andrija, ali ne samo on. Za volanom smo viđali i ženu, ali i druge muškarce. Najverovatnije ga je pozajmljivao prijateljima - kaže komšija.

Još jedna paljevina: Devojci goreo "rendž rover"

Džip koji je vozila devojka sa kojom je Andrija Zarić u vezi, kako kaže naš izvor, takođe je bio na meti piromana. Naime, u februaru ove godine u Beogradu skoro je potpuno izgoreo "rendž rover". - Ona je tada ispričala da ne zna ko bi, niti zbog čega, zapalio njen džip - podseća izvor Kurir.

Kako je Kurir pisao, Zarić, osim što ima kriminalni dosije, poznat je i po vezi s nekadašnjom voditeljkom Sani Armani, ali i po krađama u Švajcarskoj. Osim toga, navodno je bio prijatelj sa pokojnim Nenadom Grujovićem, zvanim Crni Gruja, ali i sa Vladimirom Jovanovićem, zvanim Vlada Japanac.

Voždovački klan

- Bio je blizak i sa pripadnicima nekada moćnog voždovačkog klana. Pravosnažno je 2015. osuđen na pet meseci zatvora zbog optužbi da je sa Vladanom Kontićem, Srđanom Kačavendom i Boškom Racom, koji su se takođe dovodili u vezu sa tom kriminalnom grupom, 2005. oteo i mučio Kačavendinog kuma. Povod za mučenje je, kako se pisalo, bio to što se oštećeni udvarao Kačavendinoj ženi - podseća sagovornik i dodaje za se u Švajcarskoj, osim za krađe, teretio i za nekoliko razbojništava sa čuvenim Pink Panterima.

Prema njegovim rečima, istražitelji veruju da se nekadašnji "pink panter" nekome zamerio i da su pucnjava, ali i paljenje kola neka vrsta upozorenja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading