Završeno suđenje za ubistvo ispred noćnog kluba "Nana"

Autor: Espreso, Republika

Hronika

04.12.2020

12:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Viši sud u Beogradu zakazao je za 22. decembar objavljivanje presude nekadašnjem šefu obezbeđenja noćnog kluba "Nana" na Senjaku Nedeljku Grboviću, pošto je danas okončano suđenje, tako da se još uvek ne zna koliko će Grbović dobiti za ovaj zločin.

RepublikaFoto: Privatna arhiva/facebook.com
Aleksandar Savković i Nedeljko Grbović

Na današnjem suđenju tužilaštvo i odbana izneli su završne reči, nakon čega je sud zakazao objavu presude.

Grboviću se sudi povodomn optužbi da je u decembru 2017. godine ubio Aleksandra Savkovića (27) ispred tog kluba, ranio Adiju Iseinovića (29) i ugrozio više osoba.

Sudski, veštačesnjem je utvrđeno da je Grbović kriitičnom prilikom bio u afektu gneva srednjeg intenziteta, dok je stručni savetnik odbrane Milutin Nenadović zadržao stav da je bio u afektu straha visokog intenziteta.

Grbović se optužnicom tereti za krivično delo teško ubistvo, a u ovom slučaju sudi se još trojici optuženih za krivično delo učestvovanje u tuči.

 

To su Stevan Dukić, Stefan Šapurić i Miloš Tančev.

U sukobu ispred kluba "Nana" na Senjaku u ranim jutarnjim časovima, u decembru 2017. godine ubijen je Savković, dok je Adija Iseinović (29) tom prilikom ranjen.

Kasno uveče istog dana nepoznate osobe bacile su molotovljev koktel na ovaj klub i tom prilikom niko nije povređen.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading