UŽAS! UIGRANI LOPOVI SNIMLJENI KAMEROM U AKCIJI: Bračni par sa sinom krade po zlatarama širom Srbije!

Autor:

Hronika

03.12.2020

21:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U jednoj zlatari u samom centru Šapca prekjuče oko 10 časova otac, majka i, najverovatnije, njihov sin ukrali su lančić vredan oko 110.000 dinara, kako tvrdi vlasnik ovog objekta Ivan Čađanović.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Foto: Ilustracija

Kako je vlasnik rekao novinarima, reč je o ljudima kojima ovo nije prva krađa.

- Saznao sam od kolega da su operisali i po Mladenovcu, Aranđelovcu, a da najviše rade po Beogradu. U pitanju je porodica, muž i žena idu sa svojim detetom, koje je, rekao bih, maloletno, i kradu. Dan pre toga su ukrali 5.000 dinara iz kase u jednoj prodavnici u Šapcu, a onda su sutradan ukrali zlatan lančić iz moje zlatare - navodi Čađanović.

Na snimku sa sigurnosne kamere vidi se da žena uzima lančić, otkopčava ga, uzima u ruku, izvlači i stavlja kod sebe, a onda blago odguruje muža, dajući mu do znanja da je posao obavljen.

 

Vlasnik zlatare kaže da mu je ova trojka poznata iz viđenja, ali da ne može da tvrdi ko su.

- Imali su maske svi, tako da je teže prepoznati likove. Ceo slučaj je prijavljen policiji, a kamere su zabeležile krađu. Oni ordiniraju i po drugim lokalima, po drugim gradovima, ne samo u Šapcu - navodi on.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading