KRIJUMČARENJE LJUDI PREKO GRANICE OPASNO PO ŽIVOT: Carinici spasli migrante od gušenja u kamionu!

Autor:

Hronika

03.12.2020

21:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Carinici su na graničnom prelazu Preševo u saradnji s policijom sprečili pokušaj sedmorice migranata, skrivenih u tovarima robe, da ilegalno pređu granicu. Prvi slučaj je zabeležen kada je na red za redovnu ulaznu kontrolu pristigao kamion pančevačkih oznaka koji je prevozio izolacione panele iz Grčke ka Srbiji.

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Foto: Ilustracija

Pošto su carinici primetili da sajla nije dobro postavljena, to je izazvalo sumnju zbog koje je kamion upućen na detaljan pregled skenerom kada je otkriveno da se u tovaru nalaze i ljudi. Na vrhu tovara u svega četrdesetak preostalih centimetara do krova kamiona ležala su trojica migranata, kojima zbog nemogućnosti da promene položaj tela i nedostatka vazduha, već nije bilo dobro. Carinici su odmah otvorili tovarni deo kamiona i u njemu na vrhu tovara u ležećem položaju zaista zatekli tri državljanina Avganistana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading