Supruga ubice pekara: UDALA SAM SE ZA MONSTRUMA

Autor:

Hronika

08.11.2017

06:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Filip Gavranović (31), koji je osumnjičen da je u petak ubio najboljeg prijatelja pekara Nikolu Ostojića, oženio se svega tri nedelje pre nego što je počinio stravičan zločin. Nakon što je Filip uhapšen, njegova supruga Ivana plakala je pred Ostojićevom porodicom i sve vreme ponavljala: "Udala sam se za monstruma!"

RepublikaFoto: facebook.com/Filip Gavranović
Ivana i Filip Gavranović

- Ne mogu da verujem da je bio u stanju da tako hladnokrvno ubije najboljeg prijatelja! Svi u našoj porodici čupamo kosu sa glave. Ne možemo da poverujemo šta nas je snašlo. On je monstrum! - rekla supruga ubice Ostojićevoj ženi Veri.

Saslušanje

Gavranović je juče saslušan kod tužioca, gde se branio ćutanjem, nakon čega mu je određen pritvor. Dan ranije, nakon hapšenja, on je inspektorima priznao svirepo ubistvo u svojoj staklorezačkoj radnji u Resavskoj ulici u Beogradu.

- Filip je namamio Ostojića u svoj lokal, a kada je ovaj seo na stolicu, Gavranović je uzeo šrafciger i ubo ga u vrat. Nesrećni čovek je počeo da se brani, što pokazuju tragovi na licu mesta, ali je, nažalost, od uboda gubio krv i slabio. Nikola ga je potom dokrajčio - kaže izvor Srpskog telegrafa.

Reporteri Srpskog telegrafa posetili su juče dom ubijenog Ostojića. Njegova supruga Vera bila je u policiji, a dočekala nas je tašta Milena, koja o Nikoli ima samo reči hvale.

- On je sinu Srđanu obećao da će jednog dana imati svoju pekaru. Nekoliko dana pre ubistva podigao je iz banke 20.000 evra kako bi otkupio lokal u kojem trenutno drže pekaru i kobnog dana je vlasniku trebalo da isplati novac - kaže ona.

Uvlačio se pod kožu

Ubicu, kako dodaje, nikad nije preterano volela iako je bio čest gost njihove kuće.

- Nekako je znao da se uvuče ljudima pod kožu. To je uradio i nesrećnom Nikoli - kaže Milena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading