POLICIJA RADI PUNOM PAROM: U Nišu hapšenje dilera, u Prokuplju ubadanje nožem, a na Gradini uhvaćen Bugarin u švercu lekova

Autor: Republika

Hronika

03.12.2020

09:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Nišu je otkriven još jeda diler, u Prokuplju muškarac izboden nožem, a na graničnom prelazu Gradina uhvaćen švercer lekova...

Foto: Ilustracija

Više javno tužilaštvo u Nišu odredilo je zadržavanje Miodragu N. iz Niša i Milutinu K. iz Knez sela kod Niša, zato što su tog dana, radi dalje prodaje, nabavili 43 paketića sa ukupno 79,7 gr kanabisa.

NAPAD NOŽEM U PROKUPLJU

Sinoć, oko ponoći, u Prokuplju, Petar P. iz Prokuplja je iz za sada nepoznatog razloga napao Dragoljuba S. iz Prokuplja, tako što mu je oštrim predmetom, najverovatnije nožem, naneo tri ubodne rane u predelu grudnog koša.

Kako saznajemo, povrede su opasne po život. Obavljen je uviđaj, osumnjičeni je u bekstvu i za njim se traga.

BUGARIN UHVAĆEN U ŠVERCU LEKOVA

Jutros je Više javno tužilaštvo u Pirotu odredilo zadržavanje K. E. V, bugarskom državljaninu u čijem je automobilu na graničnom prelazu Gradina, pri izlasku sa teritorije Srbije, pronađeno ukupno 72.990 tableta lekova Rivotrila, Bensedina, Ksalola, Klorazepama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading