(VIDEO) Užasne scene saobraćajne nesreće iz Subotice: Voz je potpuno smrskao automobil

Autor:

Hronika

02.12.2020

14:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jutros oko 8 sati na pružnom prelazu na izlazu iz Bajmoka poginula je S. U. (31) iz Kikinde nakon što je na njen automobil naleteo voz koji je dolazio iz pravca Subotice prema Somboru.

RepublikaFoto: youtube.com/RTS Sajt - Zvanični kanal
Mesto nesreće kod Bajmoka

Nakon sudara putnički voz je 50 metera gurao automobil pri čemu je nesrećna žena zadobile teške povrede. Uprkos ogromnim naporima lekara da je spasu, ona je nažalost podlegla povredama.

Pružni prelaz je obezbeđen rampama i signalizacijom, a u trenutku uviđaja je konstatovano da su rampe bile podignute.  

Na snimku sa mesta nesreće može se primetiti da su u momentu sudara bile nepovoljne vremenske prilike u vidu magle, susnežice i mraza koje su otežavale vožnju.

Istraga treba dalje da utvrdi da li je mašinovođa imao signalizaciju da postoji problem sa rampama, odnosno da li treba da uspori na pružnom prelazu. 

Iz "Infrastruktura železnica Srbije" saopštili su da je na ovoj deonici saobraćaj u prekidu i da će njihova vanredna komisija ispitati sve okolnosti ove tragedije.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading