STRAVA U NIŠU: Javio se na oglas za prodaju grafičke karte, pa prodavca urnisao

Autor: Republika

Hronika

02.12.2020

12:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Niška kriminalistička policija uhapsila je M.D. (34) zbog nečuvenog razbojništva čija je žrtva bio njegov dvadesetsedmogodišnji sugrađanin.

RepublikaFoto: pixabay.com

Kako se saznaje, on je 30. novembra na Bulevaru Nemanjića uz pretnju nožem od oštećenog oteo grafičku karticu.

- M.D. je telefonom stupio u kontakt sa oštećenim koji je preko oglasa prodavao grafičku karticu. Predstavio se kao zainteresovani kupac, pa su se dogovorili da se nađu na Bulevaru Nemanjića radi preuzimanja robe. Međutim, čim su se sreli, M.D. je izvadio nož i preteći da će ga napasti, uzeo karticu od prodavca - navodi izvor "Objektiva" upućen u ovaj slučaj.

Krađa je prijavljena policiji, a kriminalistički inspektori su vrlo brzo ušli u trag lopovu.

Zahvaljujući listingu mobilnog telefona, ustanovljeno je ko je pozivao prodavca. Kradljivac je uhapšen, a kod njega je pronađen i telefon koji je koristio da dogovori susret kao i grafička kartica vredna 13.000 dinara koja će biti vraćena oštećenom.

 
Po nalogu OJT, razbojniku je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će sa krivičnom prijavom biti priveden na saslušanje tužiocu.

Kako saznajemo, M. D. je višestruki povratnik u vršenju imovinskih krivičnih dela.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading