(FOTO) Teško povređen srednjoškolac u Novom Pazaru

Autor: K. J.

Hronika

07.11.2017

15:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maloletni Novopazarac Z. O. (17), učenik Medicinske škole, ranjen je sa sedam uboda nožem u tuči koja se oko 13 sati dogodila u Ulici Hilma Rožajca u Novom Pazaru. Njega je sa više uboda u stomak teško ranio K. L., drugi maloletnik, takođe učenik iste škole, koji je pobegao sa lica mesta. Uhapšen je K. L.

RepublikaFoto: Republika.rs
Najbliži čekaju vesti o operaciji povređenog

Povređeni učenik transportovan je na hirurško odeljenje Opšte bolnice Novi Pazar, gde je uspešno operisan i za sada se nalazi van životne opasnosti. Kako je izjavila portparolka Opšte bolnice dr Suada Gicić Skenderi, povređeni dečak je brzo doveden u bolnicu, pa je intervencija bila pravovremena.

RepublikaFoto: Republika.rs
Fotografija sa lica mesta

Policija je brzo izašala na lice mesta, a počinilac ovog krivičnog dela je uhapšen. Njega je saslušao dežurni tužilac i odredio pritvor.

Kako je Srpskom telegrafu rečeno u novopazarskoj policiji, najverovatniji uzrok prvo svađe, a onda i ranjavanja je ljubomora, odnosno "prepucavanje na društevnim mrežama“.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading