ZARILA MUŽU NOŽ U LEĐA! Još pre godinu dana na TV-u se žaila da je suprug mlati! On javno rekao da mora da je batinama vaspitava?!

Autor: Kurir, Republika

Hronika

30.11.2020

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

A. K., uhapšena zbog sumnje da je ranila supruga S. K. u Bačkoj Palanci, pre godinu dana na televiziji pričala kako trpi nasilje.

RepublikaFoto: printscreen/DNK/youtube

Ženi A. K. (29) iz Bačke Palanke određeno je policijsko zadržavanje zbog sumnje da je počinila nasilje u porodici. Kako se sumnja, ona je u subotu makazama u leđa ubola supruga S. K. (31) u njihovoj kući.

S. K. prvo je prevezen u Urgentni centar u Novom Sadu, a potom u Institut za grudnu hirurgiju u Sremskoj Kamenici na dalje lečenje.

Stalno se svađaju

 

- U ovoj porodici policija često interveniše. Supružnici se neprestano svađaju, vređaju i tuku. Istragom će biti utvrđeno da li je žena izbola muža u samoodbrani ili je nasrnula na njega iz nekog drugog razloga - kaže izvor. Komšije porodice pričaju da iz njihove kuće stalno dopire galama i dreka. - Odnos im je vrlo turbulentan. Svaki dan se prepiru, ali ovoga puta umalo da se sve tragično završi - kaže komšinica i dodaje da je A. K. iz Beograda došla pre šest godina.

Komšije kažu da je ova porodica postala poznata nakon što su supružnici pre godinu dana bili u televizijskoj emsiji "DNK", u kojoj se utvrđuje očinstvo. Njih dvoje su tada šokirali javnost govoreći o svom odnosu, punom nasilja, ljubomore i svađa. - S. K. i ja smo se upoznali preko Fejsbuka. Videla sam njegov profil i svideo mi se na prvi pogled. Dodala sam ga za prijatelja i počeli smo da se dopisujemo, posle dva i po meseca smo se videli i počeli vezu. Morala sam da pobegnem kod S. K., jer mi tata nije dozvoljavao da imam momka - ispričala je A. K. u emisiji.

Voli da švrlja

 

Ona je rekla i da muž zna da bude nasilan prema njoj.

- Zna da digne ruku na mene, nikada nije kod kuće. Voli da švrlja - ispričala je žena, dok je njen muž to potvrdio kroz smeh, rekavši da se i dalje viđa s bivšom devojkom.

 

 

- Moram A. K. malo da vaspitavam, ima svoje bubice. Često je policija kod nas. Nekada je malo išamaram i tako - rekao je S. K. u emisiji, koja je emitovana pre godinu dana.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading