PUKLA BRUKA! OTKRIVAMO: POLITIČARI U REDU ZA SE*S KOD MADAM STELE! Novi detalji afere koja drma Srbiju!

Autor:

Hronika

30.11.2020

05:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle hapšenja troje osumnjičenih, mnoge javne ličnosti u strahu da se u policiji ne pojavi i njihovo ime.

RepublikaFoto: Privatna arhiva

Supružnici Estera Stela i Velimir Velja Gligorić, vlasnici kafane "Luna PP Zvezda" u Majuru kod Šapca, i njihov konobar Nebojša O. uhapšeni su zbog podvođenja i organizovanja prostitucije u dužem vremenskom periodu.

Iako su tek sada "pali" i pozvani na odgovornost, Gligorići su godinama sticali bogatstvo baveći se organizacijom najstarijeg zanata u svom lokalu, koji je nekoliko puta menjao ime. Reklamiraju se na svojoj fejsbuk stranici rečima: "Nudimo vam svih vrsta proslava. Garanutujemo lep provod i dobru zabavu."

Policija zaplenila sumnjivih 25.000 evra

Njihovi klijenti su, prema sazananju Srpskog telegrafa, bili mnogi uglavnom lokalni politicari, ali i njihove kolege iz Beograda, kao i brojni biznismeni, pevači i glumci, pa su vlasnici kafane i biznisa uživali svojevrsnu zaštitu. Klupko je sada počelo da se odmotava i mnogi široj javnosti poznati muškarci strepe da će njihovo ime isplivati u javnost.

Ukrajinke i Ruskinje


- Lokal se ranije zvao "Zlatna greda" i vlasnik je zvanično bio Velimir, a danas se vodi na Esteru sa promenjenim nazivom. Zavodili su ga kao motel, bar, kafanu, a sada je registrovan kao restoran. Ovo je još od osamdesetih godina bilo leglo prostitucije, od kojeg se gnuša pošteni svet. Ispred „Zlatne grede" devedesetih godina stalno su bili parkirani besni automobili, a neretko je obezbedenje čekalo vlasnike ispred ili u kolima dok bi se oni "mrsili" unutra sa Ukrajinkama i Ruskinjama. Stalno smo se pitali ko ustvari štiti Velju i Stelu, jer je nemoguće da policija ne zna šta se u njihovom lokalu radi. Dolazili su i policajci u civilu na njihove gozbe - ispričao je za Srpski telegraf jedan upućeni Šapčanin.
Biznis sa prostitucijom ustvari vodi Stela, jer je Velja godinama bolestan i skoro nepokretan pošto je prežveo moždani udar. Estera, ili madam Stela kako je zovu radnice, kojih trenutno ima četiri, koliko ih je policija zatekla, rodom je negde iz zemalja bivšeg SSSR i došla je u Majur kad je cvetala prostitucija sa Ruskinjama i Ukrajinkama.

4
devojke uhvaćene u "Luni" u prostituciji

Drže ih kao roblje

Prema recima jednog maštanina Majura, madam Stela je glavni makro, a njen pomocnik je konobar Nebojša.
Nebojša je spoljni momak i on je zaštitnik za te žene tamo, za Stelu i prostitutke. Velja je nemoćan, ali dobro zna šta se dešava u lokalu koji je on postavio na noge. Stela je prostitutkama koje dođu bez igde ičega sa juga Srbije kod nje da se najedu i napiju često majka, ali neretko i maćeha jer im ne dozvoljava da se povuku iz posla. Ona ih oblači i određuje im šta će da nose. Ima ženu i čoveka koji joj donose robu, seksi veš i sve što treba za te nesrećnice koje plaća bedno, a prodaje ih skupo. Često su i gladne - ispričao je izvor Srpskog telegrafa.

Lažne konobarice

U trenutku policijske akcije kod šabačke madam zatečene su četiri devojke koje su prestavljene kao konobarice, a ustvari su gostima pružale seksualne usluge u sobama iznad kafane. Pored prostitutki policija je saslušala i trojicu muškaraca koji su zatekli kao klijente u trenutku pretresa. Od madam Stele i Velje policija je oduzela novac u vrednosti oko 25.000 evra.

- Službenici MUP Srbije su pretresom pronašli i uz potvrdu oduzeli 21.840 evra, 850 švajcarskih franaka, 2.080 dolara, 820 kuna, 700 konvertibilnih maraka i 42.000 dinara - stoji u zvaničnom saopštenju policije.
 

Troje uhapšenih terete se za trgovinu ljudima jer su koristeći teške životne prilike ženskih osoba organizovali njihovu seksualnu eksploataciju u cilju pribavljanja protivpravne materijalne koristi. Zbog krivičnog dela i zaprećene sankcije njima je određeno zadržavanje od 48 sati, a sledi im saslušanje u Višem javnom tužilaštvu u Šapcu.

 

 

 


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Nudimo vam svih vrsta proslava

30.11.2020 16:08

DA LI JE MOGUCE DA VAM JE NEKO DAO DOZVOLU ZA OBAVLJANJE OVOG POSLA???ILI VAM JE NAMERA DA PRENESETE SVETU KOLIKO JE OVAJ PAR ZA "FACEBUKE"?ILI SKORO SVI VI IMATE NAMERU DA NAS RASPISMENITE???DA JE BAR BILO POKUSAJA DA NAVEDETE..."POGLEDAJTE KAKO SE REKLAMIRAJU NA "FACEBUKE,JEL,PA ONDA PRESUDITE SAMI,KAKO JE MOGUCE DA CAK I POLITICARI OD NJIH ZATRAZE "SVIH VRSTA USLUGA"...STRASNO!