ŠOK U TUŽILAŠTVU: Biciklista video samo ovog muškarca na nasipu!

Autor: Republika

Hronika

07.11.2017

12:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svedok Milan Gradić, koji je juče saslušan u nastavku istrage o ubistvu Jelene Marjanović, svojim iskazom direktno je srušio odbranu koju je osumnjičeni Zoran Marjanović juče izneo.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Zoran Marjanović

Prema nezvaničnim informacijama, Gradić je izjavio da je 2. aprila 2016, kada je Jelena ubijena, s njom na nasipu video samo njenog supruga, ali ne i njihovu ćerkicu Janu, što je u suprotnosti sa Marjanovićevim iskazom.

Podsetimo, Zoran Marjanović je na saslušanju u Višem tužilaštvu sredinom septembra izjavio da se po dolasku na nasip nijednog trenutka nije odvajao od Jane kad je Jelena otišla da trči.

- Dete i ja se nismo razdvajali. Napominjem, nijednog trenutka se Jana i ja nismo odvojili niti sišli s nasipa. Dete o tome može da posvedoči, ona sada ima šest godina i pamti sve - rekao je osumnjičeni za ubistvo supruge.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
JC

07.11.2017 12:42

Zoran je izjavio odmah posle sahrane da je oko 16h sa Janom polako krenuo u susret Jeleni i u jednom momentu je pogledao i video da je nema, a onda je naisao biciklista pa je zaustavio biciklistu i pitao da li je video zenu koja trci. Kada mu je biciklista ogovorio da nije Zoran se uplasio i poceo da gleda sa strane da nije negde pala i ubrzao toliko koliko je dete to moglo da proprati u zelji da stigne sto pre do druge rampe. Ovo su Zoranove reci - postoji video snimak.