RIZIKOVAO SVOJ ŽIVOT: Hrabri portir koji je spasao deku iz požara pušten sa VMA na kućno lečenje!

Autor:

Hronika

29.11.2020

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zahvaljujući prisebnosti portira Gerontološkog centra u Mladenovcu Srđana Đorđevića koji je razvalio vrata i prozor i uskočio u sobu kod korisnika centra čija soba je sinoć oko pola deset gorela, izbegnuta je tragedija i deda je prošao sa lakšim povredama, sa opekotinama blažeg stepena.

RepublikaFoto: Facebook
Srđan Đorđević

Ubrzo su na teren stigle i vatrogasne ekipe koje su požar brzo ugasile, pre nego je uspeo da se proširi na okolne sobe. Hrabri portir Srđan hitno je transportovan na Banjicu do Vojnomedicinske akademije zajedno sa povređenim dekom, gde im je ukazana prva pomoć . 

Portir je danas otpušten iz bolnice i poslat na kućno lečenje jer su lekari na odeljenju toksikologie ocenili da je sposoban za to. 

- Srđan se nagutao dima dok je spasavao starog i bolesnog čoveka i morali su u bolnici da mu ukažu prvu pomoć i olaksaju disanje. Međutim, on i dalje kašje i oseća bolove u grudima, ali su mu medicinski radnici objasnili da su to uobičajene posledice kod ljudi koji su direktno bili izloženi požaru. Naložili su mu inhalacije - rekao je za Republiku Srđanov rođeni brat Miodrag koji nam je objasnio da je Srđanu porodica obezbedila neophodni mir da se naspava posle svega.

Za to vreme oni u njegovo ime primaju čestitke za plemenitost i hrabrost koje je pokazao svojom požrtvovanošću i spremnošću da svoj život ugrozi zarad tuđeg.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading